Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ex powraca jak boomerang

Polecane posty

Gość gość

Może zacznę od początku.. Od jakiś 3 miesięcy, po roku od zerwania, ale z ciągłym kontaktem i niezobowiązującymi spotkaniami, mój były zaczął się spotykać z nową dziewczyną.. od tamtego momentu nie utrzymywaliśmy kontaktu bo stwierdziłam, mimo że go nadal kocham, że to zamknięty temat i nie ma już powrotu.. ku mojemu zdziwieniu po dłuższej ciszy zaczął sam z siebie inicjować kontakt. I tak od słowa do słowa spotkaliśmy się .. i nie było to spotkanie czysto koleżeńskie.. później kolejne , już u mnie w domu i doszło do czegoś więcej.. co nie powinno mieć miejsca ze względu na jego obecna dziewczynę.. wiem że było to nie w porządku w stosunku do niej i miałam wyrzuty sumienia.. sam mi powiedział że nie żałuje, ale ona nie może się nigdy o tym dowiedzieć bo on ją kocha.. Tylko czy takie zachowanie można nazwać miłością? Jak dla mnie gdyby ją tak naprawdę kochał to nigdy nie zdecydował by się na skok w bok.. myślałam że po tym wszystkim zerwie kontakt, ale nie .. wciąż go mamy. Wiem, że wpakowałam się w chorą relację i wielu z Was pewnie mnie za to potępia, ale ja go nadal kocham i od tak nie potrafię o nim zapomnieć.. Tym bardziej że wciąż daje mi znaki że nie jestem mu obojętna, nawet w obecności jego dziewczyny... tak jak zdarzyło się to na ostatniej imprezie.. Niby był z nią ale wciąż szukał kontaktu wzrokowego i nie tylko ze mną.. ukradkowe dotknięcia.. Tuż po rozstaniu nie potrafił w miejscach publicznych nawet na mnie spojrzeć, nie mówiąc już o wspólnej zabawie na imprezie.. a tu taka zmiana.. Nawet jej obecność nie przeszkodziła mu aby ze mną zatańczyć.. przy tym dotknąć i popatrzeć w oczy.. Nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć.. mimo ze wiem że nie jestem mu obojętna to wciąż ma dziewczynę i to właśnie do niej wraca i będzie wracał.. ja jestem tylko taka odskocznią.. Może ktoś wyrazi swoją opinię jak to wygląda z boku?

Gość jak to wygląda z boku
Szczerze? Rzygać się chce jak taki scenariusz się czyta.

Gość gość
emocjonalne bagienko

Gość gość
Ktoś kto innych ludzi traktuje jak pionki w jakichś chorych grach zasługuje tylko na to by go ewentualne obsrac. Może tamta liczyła na coś więcej z jego strony a on polazl do ciebie. Serio taki ktoś zasługuje na twoją uwagę? Powodzenia.

Gość gość
a po cholerę ty łapiesz ten bumerang?

Gość gość
Zwykły kobieciarz wart jedynie spluniecia. Miej godność kobieto i urwij z nim kontakt raz na zawsze, bo teraz tylko się pograzasz i podbodowujesz mu ego!

Gość gość
Podbudowałes sobie ego? Jakież ono wątłe musi być skoro coś takiego je podbudowało? :P

Gość gość
Jedna kocha druga jest jego.nadwotna lodziara, jedna zdradza fizycznie, lodziare emocjonalnie, jak to podkreślił, ale lodziara wozi samochodem:P i bywa u jej syna:P