Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on mnie unika?

Polecane posty

Gość gość

Rzadko odpisuje. Nie dzwoni. Nie podtrzymuje kontaktu. Mam wrażenie, że mnie unika. Po jakimś czasie nagle się odezwie. I znowu znika. Dziwny ten koleś. Może to mi bardziej na nim zależy? W co on się bawi? Może ma inną? O co mu chodzi?

Gość gość
Daje do zrozumienia, zebys sie nie angazowala, bo interesuje go tylko luzna znajomosc, a nie zwiazek z Toba. Wiec nie chce robic zbednycb nadziei.

Gość gość
Chciałbyś Kubciu mieć kontakt emocjonalny z ukochaną kobieta bo narzeczona ci nie zapewnia w tym temacie satysfakcji? Bo nie kochasz jej, głąbie:P Ale chyba nie liczysz na dwie gałęzie? :P A ego twe sżybko i tak padnie.:P Swoją droga narzeczona jest tak niesatysfakcjonujaca kobieta, że kontakt z nią nie buduje twego ego?:P A z ukochaną skradziony juz tak:P? Choć nie jest l*******giem wręcz pasywną księżniczką?:PJakże to wielbicielu seksmaszyn?:P

Gość gość
On boi się prawdy i musiałby prosić o wybaczenie jej a ona poza tym wie o nim wszystko jej kitu nie wciśnie jak narzeczonej która łyknie wszystko w nadziei na związek ze znanym i bogatym panem i udaje że nie wierzy ze jest psychopata a.może sama jest psychopatyczna i akceptuje jego zwyrodniale zachowania wobec innych bo dla niej jest dobry ale jak jej napisał - jeszcze nie znasz mnie z tej strony na co.ona w strachu - to nie ja zaczęłam to niewydymka:P ciekawe czego bardziej się boi ze ja zostawi i odetnie od sławy jego wątłej to wątłe ale zawsxe:P czy kasy czy zwyrodnialego potraktowania przez psychopatę? Stawiam.na to pierwsze:P Trzyma ja w garści czego nie mógł z tą która kocha

Gość gość
Nie traktuje Cie poważnie i pewnie kręci z kilkoma naraz

Gość gość
Nie zależy mu na kontakcie z tobą. Ty chyba też się nie kontaktujesz często z kimś kogo masz w d***e prawda? Co za głupie pytania.

Gość gość
Gena narzeczoną, która trzyma na smyczy na wypadek jak nie wyjdzie z Marta czy Agatą, bo na Elę nie może liczyc;)

Gość gość
Cwaniaczek;) pewnie zakompleksiony;)

Gość gość
ale patologia ja prld

Gość gość
unika cie bo piszesz o nim On z małej litery tępoto