Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mojej koleżanki szuka kochanki

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Sprzedaje auta i podał swój numer telefonu w ogłoszeniu. Chciałam sprawdzić jakie ma inne ogłoszenia i znalazłam jego anons w dziale matrymonialnym mniej więcej o takiej treści: 36 latek pozna atrakcyjną przyjaciółkę do miłego spędzania wolnego czasu. Mam żonę więc zależy mi na dyskrecji. Nie jest to wyłacznie sex oferta. Chciałbym mieć jedną stałą przyjaciółkę, z którą połączy mnie coś więcej niż łóżko. Chętnie wyjadę na weekend, zjem obiad w restauracji, pogadam o wszystkim. Szukam nowych wrażeń. Płomień w moim związku już dawno zgasł. Jestem w strasznym szoku. Mają nowy dom, dwoje dzieci, kasy nie brakuje, ona nie pracuje, zajmuje się domem wzorowo. Zawsze posprzątane, ugotowane, dzieci zadbane. Są razem od 18 roku życia. Dlaczego faceci to robią?

Gość gość
,,są razem od 18 roku życia"- no właśnie. To pewnie była pierwsza jego dziewczyna. Nie posmakowal żadnej innej, nie wyszalal się i teraz tego mu brakuje. Kobiety robią tak samo, tez chcą po czasie sprawdzić jak to jest z innym... Ludzie nie są monogamistami.

Gość gość
To, że sa razem tyle lat od razu musi być powodem do zdrady? Mógł się wyszaleć zanim się ożenił

Gość gość
jesteście nienormalni z tym wyszaleniem się nie wszyscy ludzie tego potrzebują

Gość gość
Kasa, zdrowie, oporządzany w domu, nie ma żadnych obowiązków prócz sprzedawania aut ... Żadnych trosk, chorób, to sie nudzi. Szkoda. Ze ludzie nie potrafią zyc we względnym spokoju i nudzie. Tak juz jest, musi sie cos dziać.

Gość gość_onaaa
Moze dlatego, ze posprzatany wzorowo dom to nie oznaka udanego malzenstwa? Poznalam mojego kochanka w taki wlasnie sposob- dodal podobne ogloszenie. On zonaty, ja mezatka. Skonczylo sie rozwodami i naszym zwiazkiem. On nie byl typem, ktory potrzebuje szalenstwa. Po prostu ich zwiazek byl czyms na papierze, mieszkali ze soba, ale ich kontakty byly rownia pichyla. Pracowali na to latami. Dodal ogloszenie, bo nie myslal o rozwodzie- kredyt, dziecko- ale chcial miec "cos od zycia". Ale potoczylo sie tak, ze zyjemy razem. Jak uklada im sie w lozku? Jak spedzaja czas wolny? Czy maja podobne zainteresowania, pasje? Czy ona nie zrobila sie nudna, bo nie pracuje i tak naprawde mogla przestac byc interesujaca w oczach partnera? Nie maja tematow do rozmow? Moze brakuje czulosci? Obu stronom moze czegos brakowac, oddalaja sie i problem gwarantowany. Kobiety, wyprane skarpety to naprawde nie jest szczyt szczescia... Oczywiscie mezczyznom w zwiazkach mozna zarzucic tez duzo zaniedban.

Gość gość
dlatego ze bez ognistej namiętności jest nudno,dlatego

Gość gość
Takie związki zawsze kończą się klapa. 18 lat to nie jest czas na związki tylko na zabawę i korzystanie z życia a nie ładowanie się w małżeństwo czy pieluchy. Wielu facetów daje takie ogłoszenia. Żałosne i nie wiem jak można normalnie funkcjonować w takim zaklamaniu.

Gość gość
Proponuje poinformować kolezanke, zrób screen, zeby miec dowód, a jesli on nie ma twojego numeru telefonu, to odpisz na ogłoszenie i pokaz jej korespondencje. A najlepiej wyślij jej link do tego ogłoszenia.

Gość Taki Zielony
To masz problem :-) A teraz opcja teoretyczna, jeśli to żona z jakichś względów go namówiła do tego :D