Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet czy mężczyzna, który nigdy nie był w związku

Polecane posty

Gość gość

ma szanse u kobiety jeśli ma 30-35lat na karku nigdy się nie całował, nie uprawiał seksu.

Gość gość
Oj ja byłam z takim w 'związku ' . 29 lat i mieszkał jeszcze z rodzicami.. Ale już naprawdę mi to nie przeszkadzalo, zależało mi na nim ale wszystko było za trudne. Nie czułam się kochana.. Wszystko ja musiałam inicjowac, dać buzi w policzek, napisać, zaoferować spotkanie, z jego strony nigdy nie było żadnej inicjatywy..idąc razem nigdy nie wziął mnie za rękę, siedząc na kanapie to zawsze się ode mnie odsuwal.. Ja mu tłumaczyłam , mówiłam co ma robić ale to nic nie pomagało, a co najważniejsze nie szanował mnie. .ale twierdził, że mnie kocha i jesteśmy w związku..tylko ja nie czułam się jakbym była w związku, to po prostu nie przetrwało, także widzisz jak to było w moim przypadku, mi na nim naprawdę zależało ale może u Ciebie będzie inaczej..

Gość gość
Jest nieśmiały, ma niską samoocenę i kompleksy

Gość gość
Ale jak się stara, daje całusy widać, że mu zależy na kobiecie? W przeszłości być wycofany, zakompleksiony, nieśmiały do kobiet?

Gość gość
Chodził na terapie i wyszedł z dołka? Teraz jest innym człowiekiem, który nie mieszka u mamusi tylko u siebie?

Gość gość
A co ci zależy dac mu szanse, może poprostu boi się dziewczyn, ja też tak miałem, dzisiaj mam dziewczyne i jest spoko, umiejętności seksualne nadrobilem, ale dużo czytałem

Gość gość
Ok jak się stara i to widać to pewnie, że warto dać szansę :) tylko u mnie niestety tak to nie było :( np. jak ja bym nie wysłała smsa przez tydzień to on pierwszy sam by się nie odezwał..

Gość gość
A jaki to problem mieszkać u mamusi? Tanio wygodnie, z dziewczyną można znalezc mieszkanie, a samemu nie ma sensu

Gość gość
Jestem ciekaw jak kobiety patrzą na mężczyzm którzy nigdy nie byli w związku bo wiele czytałem że kobiety patrzą na takich mężczyzn jak na psychopatów.

Gość gość
No ja nie patrzyłam na niego jak na psychopatę, tylko chciałam, żeby z jego strony też była inicjatywa, my kobiety lubimy jak facet się o nas stara i dba a tak to ja czułam się jakbym ja za nim latała..

Gość gość
Czy kobieta przekreśli takiego faceta za to, że nigdy nie miał kobiety?

Gość gość
Kobiety cenia sobie u mezczyzn jak najwieksza liczbe partnerek seksualnych i zwiazkowych zupelnie inaczej niz mezczyzni.

Gość gość
Nie przekreśla sie mężczyzny za to, ze nie był w związku tylko dlatego, ze nie wykazuje chęci bycia w związku. Tak jak opisywała to kobieta wyżej. Moj facet tez nigdy nie był w związku takim poważnym, miał tam kiedyś dziewczynę z którą całował się i trzymał za rączkę ale seksu nie było. Później nie miał czasu na kobiety choć powodzenie miał i gdy poznał mnie to poczuł, ze chce być ze mną. Starał sie, pisał, zapraszał na randki, było widać i czuć , ze chce być w związku.