Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Striptiz na wieczorze panieńskim baaardzo ciekawe opowiadanie :)

Polecane posty

Gość gość

W ten nudny niedzielny wieczór przeglądam maila i trafiłem na całkiem ciekawe zaproszenia na jedną stronę internetową. Tak już ją sobie przeglądam chwilę i jeeest napawdę bardzo sympatyczna :) Poniżej wklejam fragment opowiadania ze striptizu na wieczorze panieńskim "jestem ekstrawagancki. jestem nieobliczalny. jestem sobą. usiadłem z dziewczynami do kolacji. śmiechy. żarty. czułe podteksty. po kolacji zacząłem to, za co mam zapłacone. wstałem. stanąłem na przygotowany stolik. kazałem włączyć muzykę. zacząłem się rozbierać w jej rytm. najpierw koszula. jak zawsze w takich przypadkach nieskazitelnie biała. trzask i po guzikach. to co po niej zostało to tylko nagi tors. lateksowe spodnie zrzuciłem równie namiętnie jak koszulę. ale nie darłem ich. na szczęście mają guziki po bokach. zostałem w samych slipkach. a w sumie w takich na te szczególną okazję. słonik z duuuużą trąbą. niebieski. dotyk rąk rozpalonych kobiet. krzyki. wiwaty. achy. echy. i nagle trzask. zostaję bez słonika. ten mały rekwizyt ląduje wprost na twarzy przyszłej panny młodej. co to był za widok. zadowolenie na twarzy kilku kobiet na raz. ale co to za zabawa, jak tylko jeden uczestnik ma frajdę. wciągam na stolik ją. organizatorkę spotkania. jutrzejsza świadkowa stoi dumnie obok mnie. zaczynam ją rozbierać. po chwili znika z niej sweterek. później spodnie. zostaje w samym kusym stroju kobiety namiętnie rozpalonej. na moją prośbę pozostała część damskiej publiczności sama wtóruje odważnej Asi. panie zostają w samych strojach bikini. lekkie zawstydzenie znika z ich twarzy. dziwne, ale stolik pomieścił nas wszystkich. nie z za bardzo wiem która z nich to zaczęła, ale trzy z nich były całkiem nagie." Więcej tutaj http://night-academy.pl/striptiz-wieczorze-panienskim-lody-wieczorze-final-ustach/

Gość gość
Daję rade to opowiadanko :)

Gość gość
daje rade? z ktorej strony? 1 wieczor panienski gdyby moja przyszla zonka sie tak zabawiala to odwolalbym slub

Gość gość
Ale jak Ty byś był striptizerem ?