Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

We wtorek mam dokładne usg na b.dobrym sprzecie. Poznam płeć? To 13sty tydzień!!

Polecane posty

Gość gość

Pytam przez czystą ciekawość :)

Gość gość
Nam podał na 95 procent i się sprawdziło, od 16 tc sami widzieliśmy na wydrukach że chłopak.

Gość gość
Jeśli chłopiec to większa szansa już to zobaczyć.

Gość gość
U mnie dziewczynka i w 13 tc już wiedziałam.

Gość gość
Jassssne, dziewczynka i wiedziałaś. Taaa akurat

Gość gość
12tc syn.

Gość gość
Córki na takim etapie raczej lekarz nie zobaczy. Syna prędzej!

Gość gość
to prawda 13 tc bardziej chłopaka wypatrzy, u mnie w 20tc dopiero potwierdził ze dziewczynka a w 13tc nie chciał zgadywać

Gość gość
W 13 tc miałam usg w obu ciążach. Przxy synu było widać że to syn, przy córce nic nie było widać to powiedział lekarz, ze duża sznasa na dziewczynke.

Gość gość
Dziewczynke lekarz zobaczyl w 12tc. Drugi chłopak - potwierdził dopiero na usg polowkowym.

Gość gość
12 tydzień i pare dni- dziewczynka. Nie mówcie, że nie da się zobaczyć. Doświadczony lekarz zobaczy. Ja też nie chciałam mu wierzyć, myśle sobie gadaj zdrów, a ja poczekam jeszcze miesiąć. Ale w 15 tyg pojechałam do szpitala, bo bardzo bolał mnie brzuch. Lekarz przed zrobieniem usg zapytał się czy może być obecny 1 student. Zgodziłam się. Miałam tak szczegółowe usg jak nigdy. Lekarz uczył studenta jak rozpoznawać płeć, tłumaczył, że u dziewczynki to u chłopaka to i nie ma możliwości by się pomylić. Jeśli ktoś się myli, to ma słaby sprzęt lub jest niedouczony. Wyszłam do domu z pewnością, że będzie dziewczynka.

Gość gość
moja przyjaciółka miała taką sytuacje , w 13tc lekarz stwierdził ze dziewczynka, na połówkowym też a urodziła chłopaka dopiero na usg w 30tc wyszło że chłopak i ma synka

Gość gość
To ze niektóre mamy mamy mają niespodzianki i niejasności to wina lekarzy i sprzętu. Ja w 7 tyg poszłam na IP bo brzuch mnie bolal. Mój gin był na urlopie. Diagnoza ciaza się nie rozwija prawidłowo.7 dni do tylu. Nie wygląda to dobrze. Beczalam caly tydzień i czekałam na poronienie. Poszłam do mojego lekarza wszystko ok! Powiedział ze w szpitalu mają fatalny sprzęt. Wiec jak się chodzi na nfz to tam wykonują usg. Ja dziękuję za taki stres.

Gość gość
Nie mówcie, że nie da się zobaczyć. Doświadczony lekarz zobaczy. Ja też nie chciałam mu wierzyć, myśle sobie gadaj zdrów, a ja poczekam jeszcze miesiąć. x Wiesz na dwoj***abka wróżyła. Też chodziłam do bardzo doswiadczonego lekarza z super sprzętem i sam powiedzxiał, ze jest duza szansa na dziewczynkę, ale nie potwierdzi na 100% - właśnie dlatego, ze jest doświadczony i nie chce ściemniać. Siostra robiła w 14 tc i lekarz piał, ze dziewczynka i się okazało, ze to chłopak.