Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

kuzynka milionerka... Przypadkowo się dowiedziałem, ona kupiła Bitcoina kiedy był za 1,5 usd, za cały połowe msc zysku (prowadzi pieczarkarnie z mężem dość dużą) łącznie poszło na to 20 tyś (jej brat tak jej zaproponowal wtedy, a ona przystała na zasadzie a to dobra strace to odrobie na wł działaności bez spiny) teraz jej btc (które nadal ma i chce spieniężyć) są warte po opłacaniu podatku !!!!! ponad 120 mln zł!!! Chcę zainwestować w nieruchomości i w obligacje i życ jak rentierka za kilka mln zł rocznie. Nie jestem zazdrosny i zawistny ,ale jak się o tym dowiedziałem to omal zawału ch..... nie dostałem. Sory ,ale ja tyram i kształce się i mam 3 k msc a ona.... Boże ,ale człowiek był głupi, ona szkoła rolnicza itp ja robie dr. Nic tylko alkohol...

Gość ruba
Albo kuzynka sciemnia albo ty :} Prawda, Zaluje ze sama nie kupilam , ale ceny ktore podajesz sa inne w rzeczywistosci

Gość gość
bitcoin nigdy nie kosztował 1,5USD kłamczuszku ;) pewnie jesteś jakimś naganiaczem na kupowanie btc na platformach forexowych :D 🖐️

Gość gość
czy ktos sie orientuje co to sa te koparki bitcoinów?

Gość gość
Obecnie 1 bitcoin kosztuje 40tys zł ;)