Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

Jakie jest najładniejsze miasto w Polsce według was?

Polecane posty

Gość prawi 114

1. Kraków 2. Wrocław. 3. Toruń,. 4.. Gdańsk 5.,. Lublin 6 Zielona Góra 7.,Kalisz które z powyzszych ?

Gość gość
Z powyzszych to chyba Gdansk i Krakow,we Wrocku nie bylem.

Gość Namysłów opolsk wojew
Prawi 114 Wrocław? :D haha co w tym zapyziałym szarym brudbym Wrocławiu jest takiego pięknego? Ja często jestem we Wrocławiu nawet wczoraj byłem i jakoś nic w tym "pięknym" Wrocławiu nie widzę tam są dziurawe drogi Syf setki obskurnych obdrapanych kamienic więc nie powinieneś tego Wrocławia nawet wymieniać bo głupku Wrocław jest brzydki to chyba najszybsze miasto w Polsce

prawi 114 czemu w twoim temacie wymieniłeś wrocław jako piękne miasto?przecież wrocław jak pisałem powyżej to jedno z najbrzydszych miast w polsce wiem bo często tam jestem czemu w twoim pytaniu w tym temacie wymieniłeś wrocław a nie opole czemu ty tak nienawidzisz opola co? czemu go nie wymieniłeś akurat wrocław opolu do pięt nie dorasta bo ładne to jest opole a nie wrocław

Gość gość
mój ranking: Wrocław, Kraków, Bielsko Biała, Katowice, Zamość, Szczecin, Warszawa, Przemyśl, Gdynia z mniejszych: Kazimierz Dolny, Sandomierz, Pułtusk, Płock, Jelenia Góra, Świdnica

Opole czyli stolica polskiej piosenki jest czyste ładne i zadbane czemu ty tak nienawidzisz Opola że nigdy go nie wymieniasz? Byłeś kiedyś w Opolu? Nie nie nie byłeś Opole to 3 najbogatsze miasto wojewódzkie w Polsce Opole jest czyste i zadbane ma amfiteatr a Wrocław to jeden wielki syf brud korki dziurawe drogi i większość Wrocławia to jedna wielka melina i syf setki obdrapanych obskurnych kamienic gdzie tynk odpada dziurawe chodniki pełno meneli i bezdomnych i co? Które miasto jest ładne?Opole! a nie Wrocław nie dajcie się zwieść że Wrocław jest piękny

12:43 ile razy mam pisać że Wrocław jest brzydki a nie ładny? Byłeś kiedyś we Wrocławiu? Chyba nie Ja często jestem we Wrocławiu i nic pięknego tam nie ma we Wrocławiu są dziurawe drogi pełno meneli syf setki jak nie tysiące obskurnych obdrapanych kamienic syf gdzie nie pojadę we Wrocławiu są tam szare blokowiska setki obskurnych obdrapanych kamienic w całym Wrocławiu to chyba najbrzydsze miasto w Polsce a wy dalej k***a twierdzicie że Wrocław jest piękny :D

12:43 czemu w twoim rankingu wymieniłeś Wrocław jako piękne miasto? Przecież Wrocław jest koszmarnie brzydki obskurny i zaniedbany wiem bo często tam jestem i nikt mi nie wmówi że jest inaczej a gdzie w tym twoim rankingu Opole? To Opole powinno być w tym rankingu zamiast Wrocławia bo Opole to ładne czyste zadbane i kolorowe miasto nazywane polską wenecją piękne to jest Opole a nie Wrocław!!!

Gość prawi 114
ja słyszałem ze Szczecin jest brzydki

12:57 prawi 114 czemu w twoim rankingu wśród najpiękniejszych miast nie wymieniłeś Opola? Byłeś kiedyś w Opolu? A Wrocław jest wg mnie jednym z najbrzydszych miast w Polsce wiem bo Wrocław jest brudny zaniedbany większość Wrocławia jest zaniedbane są tam setki obskurnych obdrapanych kamienic pełno meneli itd wiem bo widzę i nikt mi nie wmówi jaki ten Wrocław jest piękny bo nie jest

Gość prawi 114
bo jakbym wymienił opole to musiałbym wymienic tez inne miasta jak na przyklad Przemyśl

13:09 idioto prawi 114 czemu ty tak gardzisz tym opolem i nienawidzisz opola które jest najładniejszym miastem w polsce? byłeś kiedyś w opolu? nie nie nie nigdy nie byłeś w opolu opole jest piękne bo to stolica polskiej piosenki ma amfiteatr wieże piastowską piękny rynek całe opole jest piękne ładne czyste i zadbane opole jest nazywane polską wenecją ze względu na kamienice uchodzące prosto do kanału młynôwki jak w wenecji wpisz sobie w google opolska wenecja to zobaczysz sobie o co mi chodzi

Gość gość
Przemysl jest jednym z najpiekniejszych i najczesciej pomijanych.

Gość gość
Gdańsk jest przeceniany. Wrocław the best!

Opole to 3 najbogatsze miasto wojewódzkie w Polsce po Warszawie i Wrocławiu ale jest w przeciwieństwie do Wrocławia ładne czyste i zadbane a Wrocław jak pisałem w kilku komentarzach powyżej okropny obskurny brzydki i zaniedbany PS w Opolu jest amfiteatr filharmonia basen olimpijski 3 teatry najbardziej nowoczesna miejska biblioteka publiczna w Polsce muzeum polskiej piosenki aleja gwiazd polskiej piosenki PS w Opolu Łodzi i Krakowie a nie w twoim śmiesznym Wrocławiu Teraz w grudniu odbędą się pierwsze w Polsce klubowe mistrzostwa świata w siatkówce które będą transmitowane w Telewizji i w Opolu będą w klubowe mistrzostwa świata transmitowane w telewizji w Opolu jest piękny ogród zoologiczny na wyspie Bolko czemu ty tak nienawidzisz Opola co? Przecież Opole to jedno z najładniejszych miast w Polsce powinieneś go wymienić w swoim rankingu

13:20 ile razy mam pisać że Wrocław jest brzydki obskurny pełen obdrapanych obskurnych kamienic pełen meneli i syfu? Umiesz czytać ze zrozumieniem że Wrocław jest brzydki? Chyba nie i nigdy nie byłeś we Wrocławiu jak nienawidzę jak ktoś zachwala ten obrzydliwy okropny Wrocław wkurza mnie to że tak go zachwalacie przecież Wrocław jest brzydki

Prawi 114 odpowiedz mi na pytanie czemu tak się uwziąłeś na Opole i go tak nienawidzisz co? Poczytaj powyższe komentarze o Opolu!!!

I co zatkało cię prawi 114?

Gość gość
Zielona Góra a jak nocować to tuaj www.apartamentyzielonagora.pl