Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Jutro mija równo rok odkąd trafiłem do psychiatryka na osiedle Armii Krajowej

Polecane posty

Tutaj Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Świętej Jadwigi Śląskiej Ulica Wodociągowa 4,45-221 Opole (osiedle Armii Krajowej)

Byłem tam 10 dni na obserwacji 5 grudnia 2016 Roku miałem wizytę u Pani Moniki Bolt-Drosik czyli psychiatry a dzień później 6 grudnia trafiłem na Oddział do szpitala na Wodociągowej w Opolu byłem tam 10 dni i 9 nocy na obserwacji i tam spałem do domu wróciłem 10 dni później 16 grudnia

Gość gość
zdecydowanie powinieneś się tam znaleźć ponownie i to na dłużej bo odpiertala ci solidnie czubie

Osiedle Armii Krajowej (przed zmianą nazwy nazywało się ZWM) obecnie Armii Krajowej - największe Opolskie osiedle mieszkaniowe wybudowane na przełomie lat 70-80 XX wieku w Opolu na gruntach dawnej wsi Gosławice Osiedle Armii Krajowej to największe blokowisko w Opolu dominują tam na tym osiedlu wysokie 10-12 piętrowe bloki MIESZKALNE GOSŁAWICE ZOSTAŁY PRZYŁĄCZONE DO Opola w 1974 roku

18:07 nie jestem czubkiem bo to depresja ja lecze się z depresji nie przecież osoby z depresją nie są czubkami tak samo jak anorektyczki które tam sie leczą czy osoby po udarach wylewach które też tam trafiają nie są czubkami idioto

Gość gość
U ciebie to nie jest depresja.

18:39 chyba lepiej wiem idioto co mi jest i nie wmówisz mi że jest inaczej

Osiedle Armii Krajowej to największe blokowisko w Opolu które do niedawna nazywało się ZWM czyli osiedle Związku Walki Młodych Osiedle Armii Krajowej zostało wybudowane w Opolu na gruntach dawnej wsi Gosławice przyłączonej do Opola w 1974 roku a pierwsze 10-12 piętrowe bloki zaczęto stawiać na ZWM w 1977 roku idioto byłeś kiedyś w Opolu?

Wpisz sobie w Google osiedle Armii Krajowej Opole i poczytaj o nim!!!