Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przebaczenie

Polecane posty

Gość gość

Zranilam faceta slowami. Kocha mnie ale powiedzial ze nigdy mi nie wybaczy. Jego slowa "Ja nie wybaczam". Jak mam go odzyskac?

Gość gość
To jest dumny facet. Nie wiem co mam zrobic zeby mi wybaczyl?

Gość gość
Zalezy, co mu powiedzialaś, nie wiemy, czy mogl się obrazić itd.

Gość gość
Nic. Nie chce wybaczyć to nie. To nie twój problem a jego.

Gość gość
Skoro wiedziałaś że dumny to było pomyśleć sekundę zanim ci się gęba rozszczekała :D

Gość gość
To on wiecej uzyl wulgaryzmow, nawyzywal mnie itd ale dalam mu do tego powod, pierwszy raz w zyciu tak mi pisal, bylam nieznosna ale przesadzil. Potem pokazalam to siostrze, kolezance i jeszcze komus. Bylam w szoku. On przeczytal te wiadomosci co do nich wyslalam na niego.....I powiedzial ze nigdy mi nie wybaczy....

Gość gość
Typowe... Nieważne co i jak, on winny. Czego tu oczekujesz, aż ci ktoś napisze "zasługujesz na kogoś lepszego"?

Gość gość
Przeczytał czyli ci grzebal w prywatności? No to ma co chciał za chamstwo.

Gość gość
A zanim pokazałaś jego wiadomości psiapsiółkom pochwaliłaś się co zrobiłaś że cie tak zbluzgał? Czy zapomniałaś?

Gość gość
Ciekawe że jak kobieta grzebie w telefonie faceta to to nie chamstwo tylko zaradność i łeb na karku :D

Gość gość
Mnie akurat brzydzi takie zachowanie u obu płci. Ewentualnie jestem w stanie zrozumieć gdy się ma pewność zdrady i szuka się dowodów na sprawę rozwodowa. W innych przypadkach upiedolilabym łapy.

Gość gość
To nie wazne co zrobilam. On tez wiele zrobil. Zle zrobilam ale tak naprawde nie mam z tymi osobami kontaktu bo jedna jest za granica a z druga osoba urwal sie kontakt dawno temu. Jedna osoba tylko. On tez komus o tym powiedzial.

Gość gość
Czyli zrobiłaś wszystkich którym pokazałaś jego wiadomości ordynarnie w wała żeby tylko wyszło na to że on winny. Swoją drogą to też szczyt klasy, pokazywać po ludziach prywatne wiadomości. Masz 15 lat?

Gość gość
Tylko ze ja bym nigdy tego nie zrobila. Sama bym nie wziela. Napewno bym nie sprawdzila. Poprostu kwestia zaufania.

Gość gość
To nie tak. Czulam sie strasznie zraniona. Ja nawet nie wiedzialam wtedy co robie. Byl to taki szok dla mnie. No glupota moja, przyznaje.

Gość gość
Potem wyjasnilam tym osobom ze to nie bylo obiektywne, ze czulam sie zraniona. Przepraszalam go. Kazdy to potraktowal jak klotnie.

Gość gość
Ja mu tez kiedys cos wybaczylam gorszego, duzo gorszego. Tydzien plakalam po tym. A jednak wybaczylam...

Gość gość
Kobiety, miejcie litość i napiszcie w końcu pani "kochana nie odpowiadałaś za to co robiłaś bo zawładnęły tobą emocje i hormony. To facet jest winny bo powinien przytulić, pocieszyć i przeprosić że jest takim bucem. Ty broń Boże nie przepraszaj, nie masz za co" Napiszcie to w końcu i zamykamy temat :D

Gość gość
Nie chce zeby ktos tak pisal. Chce zeby mi ktos pomogl w tym zeby mi wybaczyl. Staram sie. Ida swieta. Zrobilam piekny prezent. 2 tygodnie go robilam. Plakac mi sie chce normalnie.

Gość gość
Mialam mu podarowac cudownego Sylwestra, takiego jakiego on lubi. Zrobilam zaproszenie wlasnorecznie. To miala byc taka niespodzianka tylko dla niego. Wlozylam w to wiele trudu bo go kocham. Chce zeby mi wybaczyl ale nie wiem jak to zrobic.

Gość gość
Naprawde to bylo pod wplywem emocji, zaluje, mialam ostatnio duzo stresow to mnie dobilo. Nie chce tego usprawiedliwiac ale tak bylo. Peklam tylko raz cos takiego zrobilam. Nigdy wczeaniej nie. Strasznie cierpie.

Gość gośćSYLWIA
ale co zrobiłaś ? co to znaczy że byłaś nieznośna? jak można komuś grzebać w telefonie? to nielegalne!!!!Za co masz przepraszać?

Gość gość
22.51 a co ona robiła?

Gość gośćSYLWIA
22.51 a co ona robiła?

Gość gośćSYLWIA
22.34 ale kto jest za granicą ?z kim nie masz kontaktu?

Gość gośćSYLWIA
czym zraniłaś? czego Ci nie wybaczy?Ja bym wulgarnemu chamowi nigdy nie wybaczyła .

Gość gość
Są słowa których się nie da wybaczyć. Całą resztę można wybaczyć, ale nie zapomnieć

Gość gośćSYLWIA
Co nie było obiektywne?

Gość gośćSYLWIA
ale czego nie wybaczy?

Gość gość
A co ty taka dociekliwa?