Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przebaczenie

Polecane posty

Gość gośćSYLWIA
a co zapytać nie można?

Gość gośćSYLWIA
23.35 też tak uważam ja bym stalkerowi nigdy nie wybaczyła nigdy!!!!!!zwłaszcza obrzydliwych wulgarnych tekstów i chamowatego wyzywania, i poniżania takich rzeczy się ani nie wybacza ani nie zapomina zwłaszcza jesli to się ciągnie tydzień takie coś.Podłe i niszczy kobiecie psyche,nie da się juz nigdy podnieć z czegoś takiego.Wiem po sobie.Od 7 lat jestem cieniem człowieka choć udaję że żyję..to tylko pozory.Nic kogoś takiego i czegoś takiego nie tłumaczy nic!

Gość gośćSYLWIA
22.14 jaki to był niby ten powód?czemu piszesz że on użył więcej wulgaryzmów ty wiesz w ogóle co to są wulgaryzmy?co znaczy więcej ?,co z ciebie za kobieta ze w ogóle ich używasz?ja w ogóle nigdy nie używam wulgaryzmów.

Gość gośćSYLWIA
22.51 za co nie odpowiadała? jakie hormony?co robiła?

Gość gość
To byly wyzwiska straszne, niby udawane przez niego, ale mi to sisdlo na psychike i pokazalam innym. Bylam w szoku poprostu.

Gość gość
On tak nie myslal, mial dosc i chcial odpoczac i strasznie mnie nawyzywal, strasznie. Ja juz wtedy czulam sie jak wrak czlowieka.

Gość gość
Wymyslilam historyjke dla jego dobra. Jestem chora. Wiem ze on czul sie zmeczony moja choroba wiec dalam mu droge wyjscia zeby sam zdecydowal. Mialam pretensje. Wyleczalna choroba. Mam stany lekowe m.i.n. od dziecinstwa i te slowa tak strasznie mnie zranily ze nie wytrzymalam. Kiedys mowilam mu przykre slowa ale nie takie cos. Kazdy w nerwach cos powie. Ale sie zmienilam i juz tego nie robie od dawna.

Gość gość
Te osoby ktorym powiedzialam, nigdy z nimi juz kontaktu nie bedzie z przyczyn losowych. Gak naprawde jedna osoba o tym wie. On powiedzial ze mi nie wybaczy.

Gość gość
Tyle siedzialam przy prezencie dla niego. To taki prezent co kazdy facet chcialby dostac od serca. Niespotykany i nie wiem jak mam mu podarowac. Siedze i placze.

Gość gość
niewiąż się nigdy z takim facetem dla ktorego nie istnieje wybaczenie, to podła cecha, niszczy potem rodzinę,dzieci i tyle

Gość gość
Ech .Chciałabym dostać jak już kiedyś wspominałam , książkę pt.Latający Holender ...albo wolę jego biografię ..od początku naszej hist.ma zapisać tam wszystko zgodnie z prawdą co do mojej osoby ; nawet złe jego intencje w których mnie niszczył , jeśli wyszczególni z dokładnymi detalami to mu wybaczę..I tak to sprawdzę...Musisz sam mi ją wręczyć...z dedykacją oczywiście czekam ;)Wariatka z wariatkowa..

Gość gość
Ja chce zeby on mi wybaczyl. Moze lepiej dac mu czas na wszystko. Wiem ze nie chcial mi nic zlego zrobic, teraz wiem. Wtedy nie wiedzialam.To taka historia, jedyna w swoim rodzaju naszego zwiazku. Zadna ze stron nie zapomni o tym, wyjatkowa. Teraz czas chyba juz tylko na zmiany. I to duze. Podniose sie. Puszcze go wolno jak bedzie mialbyc moj to wroci. Troche w tym dopomoge losowi:)

Gość gość
Ta ksiazka do mnie nie pasuje. Wsrod jego znajomych mam obraz Izabeli Leckiej z Lalki. Tak mysle. A czy taka jestem? Raczej nie. Tak naprawde z wierzchu jestem twarda kobieta w srodku placze jak dziecko. A do niego pasuja Cierpienia Mlodego Weltera. Tak ta historia wyglada. A tak naprawde ranimy tych ktorych kochamy. Tego sie nauczylam

Gość gość
Nasze losy sie splataly na wieki. Z tego zwiazku nie ma ucieczki. Trzeba czekac na happy end.

Gość gość
Przeczytalam ze 200 ksiazek w swoim zyciu. Lubie czytac.

Gość gość
Wybaczanie jest wielką ulgą dla wybaczającego. Nigdy nie powinno odmawiać się wybaczenia osobie, która wyznaje swoje winy i prosi o wybaczenie!

Gość gość
Mam nadzieje ze mi wybaczy. Ja jego zwyczajnosc zmienilabym w niezwyczajnosc. Mialby zycie jak w raju ale do tego trzeba wspolnej rozmowy i wybaczenia win. Wszystkiego. Opuszczam forum. Obiecalam sobie ze juz tu nie wejde.

Gość gość
nigdy

Gość gość
I tak robie. Ta historia konczy sie na tym forum. To forum nie jest takie zle. Mozna poznac opinie innych ludzi. Obiecalam mu to ze juz nie wejde i sie zmienie. Musze dotrzymac slowa:) Troche zmieniam. Widze usmiech brata. Mowi ze taka mnie lubi z usmiechem na twarzy. Moze i on polubi. Smiech to zdrowie, smiech to ladniejsza twarz na starosc, usmiech jednej osoby wart jest wiecej niz miliony. To forum zawsze bedzie wspomnieniem. Musze sama kierowac swoim zyciem i sama podejmowac decyzje. Dziekuje wszystkim za rady i opinie. Przydadza sie.

Gość gość
Powiem ci cos jak kocha to wybaczy. Ja bym ci wybaczyl po tym co tu przeczytalem. Masz niezly zmysl. Mysle ze nie jeden facet by ci wybaczyl wszystko. Powodzenia.

Gość gość
Autorko, wiesz, ze masz stany chorobowe i masz świadomość, ze walka z tym uczyni dobro innym i przede wszystkim tobie. Facet Cie obraził, chciałaś sie wygadać komuś. Potem włamał sie na twoje konto (ja tez takie cos byłabym w Stanie zrozumieć i zrobic, zeby potwierdzic domysły zdrady i oszustwa). Tymczasem on wylewa ci wiadro pomyj na głowę, zawija ogon i dalej kopie, twierdząc, ze nigdy ci nie wybaczy. Ne znam waszej historii i tego co przeszliście, ale wiem, ze nie mozesz dac sobą Pomiatać i dawać wmawiać sobie winę. Co takiego zrobiłaś? Wygadalas sie koleżance? Przeciez to tez nie stało sie bez przyczyny, ze było ci przykro i chciałaś wyrzucić z siebie.

Gość gość
Nikogo w wala nie zrobilam. Oni tak tego nie odebrali. Wiedza ze byla to klotnia i ze wina obustronna i ze udawane to bylo z jego strony, bo mu przykrosc sprawilam a teraz to nawet ze moja. Wzielam to na siebie jakbys chciala wiedziec. Papa.

Gość gość
Ja chcialam od niego wsparcia, naprawde wsparcia. Zmagam sie z ciezka przypadloscia. Staralam sie z tego wyjsc jak najszybciej.Skoro czul sie zle z moja choroba to go probowalam uwolnic z tego. Podobno zaden facet nie chce chorej dziewczyny. Zaplacilam za to wysoka cene. Do teraz jak o tym mysle placze, o tych wszystkich slowach a jednak zapomnialam i nadal chce wsparcia On nie potrafi mi wybaczyc tych kolezanek i klamstwa. Przeprosilam jak moglam.

Gość gość
Daj sobie spokój i się nie obwiniaj bo to on cię szpieguje a nie ty jego. Każdy ma prawo wygadac się przyjaciołom nawet na partnera ale nikt nie ma prawa g****ic cudzej prywatności. Przezywasz jakbyś zbrodnie popełniła a on się chyba żywi twoimi wyrzutami sumienia. Już Ci pisałam że to cudzy problem ze nie chce komuś wybaczyć czegoś tam, nie twój.

Gość gość
To sie uspokoiłam i czuję jakoś błogość ;))dzięki tobie.

Gość gość
Nie chce juz tego tematu ciagnac. Schodze z forum. Dziekuje za pomoc wszystkim. Wiem ze to moja wina. I tak musi byc. Czy wybaczy od niego zalezy. Nie obwiniam go. Tyle. Moich komentarzy juz tu nie bedzie. Zegnam.

Gość gośćSYLWIA
dlaczego nazywasz siebie wariatką z wariatkowa?

Gość gośćSYLWIA
Myślę że gość z 12.16 ma całkowitą rację

Gość gośćSYLWIA
12.18 jaką mu przykrość sprawiłaś?

Gość gośćSYLWIA
13.38 dokładnie,też tak myślę niech się każdy zajmie swoim życiem a nie kopaniem leżącej bo nikt tak naprawdę nie wie co człwiek przeżył co przeszedł i co przeżywa.