Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy nadają się tylko do zakładania rodzin i płacenia podatków

Polecane posty

Gość gość

Niestety tak jest i mają pretensję bo Polki korzystają z życia a nie siedzą przy garach no bo przecież co mogą innego robić.Oj panowie dajcie sobie spokój żałosne to jest.

Gość gość
racja,oni się do tego tylko nadają;)do pracy i płacenia na dzieci jak robale jakieś xd

Gość gość
no cóz jezelikorzystasz z zycia robiac zakupy to prawie do kazdego jest doliczany podatek obrotowy VAT nie mam pewnosci o co chodzi z ta nazwa ale chyba o to ze pieniadze sie wzieły z obracania

Gość gość
smieszna sprawa z tym vatem. teoretycznie idąc w ślady handlowców powinienem pobierać vat za wywóz moich nieczystości. z prawnego punktu widzenia nalezy mi sie zwrot vatu za to czego nie strawiłem ale chyba bym musiał najp[ierw znaleźć na to kupca ze tak powiem

Gość gość
Tu autorka chcę powiedzieć że moja złość na polaków wynika z ich złości na polki i koło się toczy pozdrawiam

Gość gość
nie dość ze człowiek oddaje za darmo to jeszcze mu nie chcą vatu zwrócic. co za kraj. chociaz by wodociągi doceniły ten wkład. w sumie jak sie kupuje cokolwiek z woda to te wode równierz wliczaja w cene. jako przykład niech posłuzy woda np tzw gazowana badz nie

Gość PawełHuta
Nie każdy chcę dzieci.Ja mam 32 lata szanuje się ale nie mam nic do łatwych i uważam że każdy może mieć rodzinę i dzieci byle by się zmienił na lepsze :) Fakt nie którzy są dzieciorobami ale nie każdy,to że ktoś chcę mieć conajmniej dwa dzieci bo go stać na to to proszę bardzo :)

Gość gość
to może nie prowokuj ich złości

Gość gość
mówią że polki się do seksu nadają a fraaajerzy nawet do tego się nie nadają polacy robacy