Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzamuzak

Prywatny szpital Warszawa

Polecane posty

Gość zuzamuzak

Witajcie, od niedawna mieszkam w Warszawie i powoli rozglądam się za prywatną opieką medyczną. Czy polecacie jakąś konkretną placówkę? Często zdarza mi się korzystać z pomocy internisty, chciałabym też wiedzieć, gdzie jechać w razie awaryjnej sytuacji. Z góry dzięki za pomoc.

Gość gość
ja z kolei mieszkam tutaj dość długi czas i nadal nie znalazłam dobrego lekarza prywatnie… korzystałam z ofert kilku szpitali, ale nie znalazłam nikogo, kto by mi odpowiadał…

Gość klaudiaaa34
Jak widać niełatwo o fachową opiekę medyczną, a wiadomo, że jak ktoś szuka prywatnie to oczekuje więcej niż na fundusz. Moja siostra chwaliła sobie szpital Medicover- rodziła tam, regularnie chodzi u nich do laryngologa i z tego co mówi to mają miły pomocny personel, lekarze bardzo w porządku, potrafią dobrze zdiagnozować pacjenta.

Gość sandri_34
Zgadzam się z opinią na temat medicoveru, bo miałam okazję korzystać z ich SOR-u i mimo późnej pory i dużej kolejki- sprawnie to przebiegło iszybko trafiłam do lekarza. A wiadomo, że takie wizyty potrafią się czasem dłużyć…

Gość natkape
Najlepiej poczytać opinie na necie, umówić się na wizytę i samemu sprawdzić czy dana placówka nam pasuje… o medicoverze czytałam już trochę pozytywnych opinii, więc może warto od nich zacząć

Gość gość
zawsze lepiejk w prywtanym szpitalu niz w pańastwowym cos o tym wiem

Gość gość
Mam prywatnie ubezpieczenie w lux medzie, mam tam dostęp do wielu specjalistów i badań i wszystko bez kolejek. Na prawdę jest to fajna sprawa dla kogoś kto ciągle potrzebuje leczenia specjalistycznego .

Gość Nina Kowalska
Tylko Lux Med! Mają szeroki wybór abonamentów medycznych, z których na pewno wybierzesz ten odpowiedni dla Ciebie. Kazdy oferuje dostęp do specjalistów i profesjonalną opiekę kiedy tylko potrzeba. Nie czeka się w kolejkach, a wizyty umawiasz kiedy Ci pasuje. Ja z całą rodzina mamy pakiet Orzech, wszyscy jesteśmy w dobrych rękach, a szpital jest bardzo nowoczesny.

Gość Nina Kowalska
Co więcej w Lux Medzie macie też dostęp do Portalu Pacjenta, czyli takiej aplikacji dzięki której można umawiać się i odwoływać wizyty online. Tak samo odbiera się wyniki badań, wszystko za pośrednictwem portalu. Super sprawa i świetne ułatwienie życia!

Gość gość
srux med, do kitu specjalisci, wszyscy juz stamtąd pouciekali któzy mieli troche oleju w glowie!

Gość mczay
Ja w awaryjnych sytuacjach udaję się do szpitala św. Elżbiety na Mokotowie. Lekarze mają super podejście do pacjenta, są mili i życzliwi. Na jego stronie internetowej znajduje się szczegółowy cennik. Szpital niektóre z usług świadczy również na NFZ.

Gość gość
Bardzo dobry jest szpital Puławska, ja nie raz tam byłam i opieka jest na poziomie najwyższym.

Gość gość
Mysle ze to dobre miejsce jesli chodzi własnie o temat dobrego szpitala. Na pewno personel jest bardzo przyjazny. Ja jestem zadowolona z obsługi kiedy własnie tam byłam.

Gość gość
Szpital Puławska jest na najwyższym poziomie , zarówno opieka jak i sprzęt. Nie raz tam byłam i zawsze byłam objęta najlepsza opieką.

Gość gość
Jeśli chodzi o prywatną opiekę medyczną to Lux Med jest godną polecenia placówką. Korzystam z ich usług od jakiegoś czasu a w szpitalu na Puławskiej robiłam sobie korektę nosa u dr. Lembasa. Byłam zaskoczona jak wysoki poziom prezentują wszyscy pracownicy szpitala. No i co najważniejsze pracują tam lekarze z dużym doświadczeniem jeśli idzie o zabiegi medycyny estetycznej.