Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to depresja?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mama 5 miesiecznego smyka.od narodzin synka mam wrazenie ciagle byc pouczana i poprawiana w opiece nad malenstwem.od poczatku tez karmie piersia co jest dla mnie wspanialym przezyciem kiedy moge synka przytulic.od pocztku rowmbiez pojawienia sie tej malej istoty borykam sie z kiepskim samopoczuciem jakby opieka nad synkiem mnie przerosla.mam czasami odczucie jakbym tylko byla od cyca i zmienienia pieluchy.od jakiegos czasu maly nawet niechce byc u mnie na rekach placze prezy sie usmiecha sie do szwagierki i babci i wtedy dopadaja mnie mysli ze moze powinnam go zostawic z nimi ze lepiej by mu bylo..ale wtedy rowniez przypomina mi sie moja historia z dziecinstwa kiedy moja mama zachorowala i nie byla w stanie sie mna opiekowac wychowywali mnie babcia i ciotka i nie chce tego dla mojego dziecka.tak bardzo bym chciala znalezc kogos kto by mogl doradzic moze jak robic co czynic bardzo chce byc dobra matka kochajaca tylko czesto mnie ogarniaja roznego rodzaju leki i najgorszsze jest tez to ze nie mam z kim o tym porozmawiac bo kazdy odwrocil sie ode mnie prosze o dobre rady

Gość gość
to twoj egoizm a nie depresja

Gość gość
Moze psychoterapia by ci pomogla? Ja odkad zaszlam w ciaze od razu zauwazylam ze wszystkie baby od razu zaczely mnie pouczac na kazdym kroku poprawiac a jak ja mowilam swoje zdanie zawsze bylo ze ja sie myle.. Takze baby takie sa niestety:-/

nie prawda ,za grzechy trzeba płacić demonom własnym cierpienie kazdy zapłaci prendzej czy później za kazde kłamstwo kazde oszustwo , opuszczenie mszy , sex przedmałzenski , pozadliwosc ciała zazdrosc gniew , i pycha matka wszystkich grzechów czasami za nasze grzechy płaca takze nasze dzieci do czwartego pokolenie ale ta sa grzechy zwiazane z bałochwalstwem czytanie horoskopów wruzki czyli szukanie szczescia wszendzie tylko nie u je/zu/sa

Gość gość
dziś to twoj egoizm a nie depresja xxx chyba ci odwalilo debilko. Autorko, potrzebne cie wsparcie, podzielenie sie z kims odczuciami, moze rzeczywiscie terapia by pomogla. Na depresje na razie nie wyglada, ale jak tak dalej bedzie, to mozesz w nia wpasc.

za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli.