Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zazdrościłabyś?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o szczere opinie, to forum czyta mało osób ,a i tak Was nikt nie zna. Taka sytuacja. Twoja siostra ma nieprawdopodobne szczęście. Wychodzi bogato za mąż za syna multi przedsiębiorcy milionera ,który wtajemnicza go w swe biznesy i on po nim przejmuję schedę. Mają wszystko, ona nie pracuję, luksusowe wakacje kilka razy w roku, rezydencję z basenem i sprzątaczką, ona Mercedesa Gls, łącznie kilka aut, zakupy ciuszków za kilkadziesiąt tyśmsc, a Ty, praca za 2,6 tyś zł netto w biurze i m2 na wynajem. Czy zazdrość w tej sytuacji to syndrom małości? Bo mnie właśnie taka dotknęła. Nic do siory nie mam ,ale odkąd to się stało unikam kontaktów bo jak widzę co oni mają ,a co ja mam z...... ciężko codziennie to nie powiem co mnie szczela. Próbowałam ,ale nie mogę, siostra stała się dla mnie obcą osobą...

Gość gość
nie :) moja siostra ma męża lekarza i tez kasy full,ja zarabiam 3500 i mi dobrze :) jak mozna ograniczyc kontakt z siostra z powodu zazdrosci o kase

po pierwsze, ciesz się, samych pocztówek i "michałków" pewnie na różne okazje od takich ludzi nie dostajesz, skapnie od siostrzyczki jak puchatkowi miodku po drugie skąd ten milioner? na pewno nie Polak, jak Polak to jakiś peowski mafioso. po trzecie - nieźle musi teraz zostać Twoja siostra jego podwładną, dostanie wisiorek, sukienkę, ale jak się postawi to pewnie w pysk, bo wątpię, żeby sobie radził z posiadaniem pieniędzy a więc władzy

Gość gość
z całym szacunkiem dla Ciebie ,ale (wiem ,że doświadczeni lekarze też zarabiają b.dużo) zarobki rzędu dobrych lekarzy z zarobki rzędu 6 - 8 mln zł rocznie to różnica. Przepraszam ,ale nie mogę nawet patrzeć na siostrę bo za każdym razem kiedy ją widzę, widzę w czym jest ubrana, czym jeżdzi i jaka jest uśmiechnięta ,a ja nawet polizać tego nie mogę ,a zapiepszam równo... Nigdy nie myślałam ,że do tego dojdzie ,ale to jest ponad mnie samą...

Gość gość
do 23.16 , właśnie ,że nie. Polak syn Polaka, bardzo ją szanuję, ojciec zaczynał biznes od importu rtv agd w 1988 zaraz po tzw ustawie wilczka, teraz prowadzi zupełnie inne, ale to co napisałeś nie jest prawdą, a tym bardziej ,że sis jest workiem treningowym... człowieku spasuj...

no to jeśli sama kasa Ci zwilża łiłę to co to kogo obchodzi Twój patologiczny system wartości? dziecko sobie z nim zrób

Polak syn Polaka, (...), ojciec zaczynał biznes od importu rtv agd w 1988 zaraz po tzw ustawie wilczka, teraz prowadzi zupełnie inne, x czyli grandziarz w chuj:D dziecko III RP x "bardzo ją szanuję" ale to co napisałeś nie jest prawdą, a tym bardziej ,że sis jest workiem treningowym... człowieku spasuj... x g****o wiesz co się dzieje w ich małżeństwie:) te super drogie korektory wszystko kryją:)

Gość gość
Jak mozesz zazdroscic siostrze, ze wyszla za maz za wlasciciela schedy po rodzicach, to nie jest jej, tylko jego. Poszukaj sobie "swojego milionera". ;) Tych jest pod dostatkiem i nkt ci nie broni.

ach ta fortuna uzyskana w komunistyczno-interwencjonistyczno-nomenklaturowej Polsce musi zawsze uwalić każdą prowokację

Gość gość
Podpal im dom, albo choć połam siostrze nogi a najlepiej kręgosłup by na wózku jeździła, wtedy będzie sprawiedliwie i będziesz się cieszyć tępa idiotko. Masz rację z takim mózgiem trzymaj się od siostry z daleka