Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujący szympans

Powiedzieć jej ?

Polecane posty

Gość pracujący szympans

Pracujemy razem jakieś 3 lata, podoba mi się od samego początku ale nie mam odwagi wyjść z inicjatywą. Wczoraj powiedziała mi coś, czego nie mogę tak do końca ogarnąć. Rozmawialiśmy o weekendzie, że spędzliśmy go sami, że nikogo nie mamy, byłem zdziwiony, że taka atrakcyjna dziewczyna nikogo nie ma. A ona na to, że jest świadoma swojej urody ale co z tego, jak lgną do niej tylko konusy o inteligencji szympansa z ZOO, bo te żyjące na wolności mają wyższą. I co teraz ? Zapytać, czy mnie uważa za szympansa żyjącego na wolności ?

Gość gość
jeśli mówiłą to smutnym tonem to ma na ciebie ochote a jesli z kpiną w oczach to tez ma cie za takiego szympansa

Gość gość
konus to inaczej kurd**el, knypek, więc wiadome sa jej preferansie chociaż idąc droga dedukcji skoro ci powiedziała o konusach to nie możesz być niski bo to by była nomen omen obelga w tle a to by świadczyło że jest bezczelna albo idiotka

Gość gość
jeśli bezczelna to wiadomo czemu nikogo nie ma -na ladne pole psy srac chodza a jesli idiotka to tez wiele wyjasnia w sposobie rozumowania

Gość pracujący szympans
Idiotką nie jest, bo by tu nie pracowała, wysoka jest, to fakt, ok.180 ale to mi akurat nie przeszkadza, jestem wyższy. Czyli mam rozumieć, że jej w szczególności o wzrost chodzi ?

Gość gość
skoro już wykluczyłeś że do konusów nie należysz to teraz zaimponuj jej swoim aiku ;) moim zdanie kiedy kobieta wypowiada takie słowa do faceta który jest wysoki to sie kryguje i próbuje wziąć go trochę na litość, myślę że jej się podobasz ale nie zrobi kroku

Gość pracujący szympans
O tym też wspominała, że nie będzie z siebie matki Teresy z Kalkuty robiła i jakiegoś nygusa pierwsza w ramiona brała.

Gość Jestem kobietą uwodzoną
Ja myślę, że po 3 latach podchodów trzeba zacząć w końcu działać. Ja też nie będę żadnego faceta uwodzić, zawsze czekam aż ktoś uwiedzie mnie a ja mu na to pozwolę. Oboje jesteście wolni, oboje samotni, po co tak długo czekałeś ? Chyba rozumiesz, ze nie ma sensu czekać jeszcze dłużej...

Gość pracujący szympans
Bo nie czuję się na tyle interesujący czy atrakcyjny, żeby zagadać do laski z taką klasą, boję się kompromitacji.

Gość pracujący szympans
Pomyśl jak będę się czuł jeśliby nie wypaliło. Pracujemy razem, czasem jakieś zakładowe imprezy. Po tobie może by to spływało jak woda w klozecie, ja nie byłbym w stanie jej spojrzeć jej w oczy.

Gość gość
Jak sobie poscielisz tak się wyspisz. A ty juz chyba sobie pościeliles iw dodatku tę pościel na klej przykleiles.. Ojj kto tak robi? No kto? Ktoś kto z uśmiechem na twarzy pali najlepsze mosty.

Gość pracujący szympans
Powiedzcie mi tylko, czy to jest normalne, że kobieta zwierza się koledze z pracy, iż nie ma powodzenia u facetów, którzy by ją interesowali ? Czy tylko ja to tak nadinterpretuje ?

Mnie również Puchaczu z wzajemnością :) autorze, umów się z nią i tyle, chyba piszę wyraźnie tak ?

Gość pracujący szympans
To może nie być takie proste. W zeszłym tygodniu np. zaczęliśmy (kilka osób) rozmawiać o nowootwartej pizzerii przy ulicy, przez którą przejeżdżam i to właśnie ona zaproponowała, żebyśmy po pracy pojechali przetestować dania. Dlatego obawiam się, że jak ją gdzieś zaproszę to ona sprosi od razu więcej kolegów.

Gość gość
Jeśli już wie pewne rzeczy to z pewnością tego nie zrobi :) :)

Gość pracujący szympans
Wysłałem jej maila z zapytaniem czy nie poszłaby ze mną do zoo. Widziałem, że chciała się zapytać ale się pohamowała i odpisała: Po co ? Żeby zobaczyć jak bardzo różnie się od szympansów w niewoli. Najpierw parsknęła śmiechem ale zaraz spoważniała i mi odpisała, że jej bardzo przykro, że nie przypuszczała, że mnie tak urazi, że mnie szanuje i żebym jej wybaczył itd, itd. I co z tego ? Nie odpowiedziała na pytanie. Czekać czy ponowić ?

Gość gość
W takich sytuacjach jak ta autora facet może spróbować gdzieś zaprosić kobietę tylko i wyłącznie wtedy, gdy ona daje wyraźne znaki, że może być zainteresowana. Jeżeli nie - odpuszczać i tyle.

Gość gość
Pierwszy krok zrobiony, teraz pozostalo ci tylko czekac.......

Gość gość
Hej Puchaczu :) po zamianie pierwszym literek Twego nicku wychodzi ciekawe zestawienie :P

Gość gość
Jaki pierwszy krok, przeciez ona mogla to calkiem inaczej zrozumiec i teraz autor ma u niej przewalone.

Gość pracujący szympans
Minęły 2 godz i nic, totalna wtopa.

Gość gość
Lepiej na nic nie czekać.

Gość gość
No, to sprawa sie rypła

Gość gość
Może pojechała do zoo przeprosić szympansy za to niefortunne porównanie ? :O

Gość pracujący szympans
Zadzwoniła wczoraj wieczorem, rozmawialiśmy do 3-ciej nad ranem, niby wszystko ok, tylko nie wiem jak się dzisiaj zachować, bo chyba misiaczek na dzień dobry w pracy nie wypada ?