Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się mega sfrustrowana nie mam pracy i mieszkam z matką która się wstraca w

Polecane posty

Gość gość

moje życie :( Jestem po studiach i jeszcze do niedawna pracowałam w zawodzie. Ale straciłam pracę nie ze swojej winy, po prostu nie przedłuzyli mi umowy, choc mnie chwalono w pracy. I teraz szukam czegos w zawodzie, ale poki co nie jest to takie proste jak mi sie wydawało. Mieszkam z mamą, do tej pory wynajmowałam mieszkanie, ale teraz chociaz mam jakies oszczędnosci to zamieszkalam z nią wlasnie ze wzgledu na pieniądze- choc do rachunkow i tak sie dokladam. Ale ona ciagle sie wstraca we wszystko :( w to gdzie idę na Sylwestra ( za swoje oszczędnosci), z kim sie spotykam ,co jem na obiad, w moje porządki, no we wszystko dosłownie i rozmowy z nia nie pomagają. Jak tylko znajdę prace to się znów wyprowadzę, ale jak ja mam wytrzymac przez ten czas? Ok , to jej mieszkanie, ale mieszkając z nianie spodziewałam się, ze zacznie sie az tak bardzo wtracac w moje zycie i przez to czasem mam wszystkiego dość, czuje sie jak zyciowy nieudacznik przez to ,ze chwilowo nie mam pracy... Jeśli nic sie nie zmieni w najblizszym czasie i bede miala problemy ze znalezieniem pracy to wyjadę za granicę, co mojej matce oczywiscie tez sie nie podoba, ale nie zabroni mi tego przecież

Gość gość
Mam tak samo. Rzadziej przebywaj w domu, nie odbieraj od matki telefonów (tłumacz, że miałaś ściszony telefon i nie słyszałaś jak dzwoni). Daj jej zatęsknić, wtedy bardziej zacznie cię szanować :) Albo spróbuj jej znaleźć jakieś zajęcie, zaproście do domu jej znajomych, żeby odwrócić uwagę od ciebie.

Gość gość
Ona czuję ,ze probuje mnie kontrolować po tym jak facet ją rzucił :( ja rozumiem ,ze ona byc moze czuje sie samotna, ale nie moze mnie tak traktować... Zawsze wszystko wie najlepiej, nie mam prywatnosci praktycznie zadnej. Mam faceta ,ale niestety z tego zwiazku nic nie wyjdzie bo on nie nadaje sie na meża, niestety jest to toksyczny człowiek, ktory mnie ciagle doluje, a teraz jak chwilowo nie mam pracy to juz calkiem. Mam tylko nadzieje, ze niedlugo cos znajde i sie wyprowadzę bo tak nie da sie mieszkac. Ale poki co czuje sie tym sfrustowana

Gość gość
seks nie pomaga głąbie z narzeczoną? ciągle jestes sfrustrowany? może goowno razem skonsumujcie, nie będziesz osamotniony w swoim zboczeniu:P i od razu poprawi ci sie nastrój a rozkraczona będzie zadowolona, że ci pomogla?:)

Gość gość
17:00- dobrze sie czujesz? :)