Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres zaraz zdechnę

Polecane posty

Gość gość

mam 26 lat i cały dzień leżę dzis w łóżku. próbowałam wyjść z mieszkania ale kręciło mi sie w głowie, stałam zgięta w pół bo z bólu nie mogłam sie wyprostować, zaczęłamsię trząść, oblała mnie zimny pot, prawie zemdlałam, miałam biegunkę i straszne nudności. Zdesperowana wzięłam ketonal forte i położyłam sie do łóżka. Moje pytanie brzmi !?!?! jak ja dawałam radę z tym paskudnym okresem przez te kilkanaście lat kiedy go mam. Pamiętam, że zawsze była to dla mnie trauma ale nie wyłam z bólu raczej. nawet nie brałam przeciwbólowych leków jak byłam nastolatką. Coraz gorzej było na studiach. A teraz 1 dnia normalnie zdycham. Przecież jeszcze 3 lata temu grałam w piłkę nożną regularnie i pamiętam, że okres to nie była żadna wymówka żeby nie biegać 90 min po boisku na polu! A teraz !?Szkoda gadać. Czy to sport spowodował że wtedy mnie tak nie bolało? Babki pomóżcie !!!!!! doradźcie coś. Od kilku miesięcy 1 dnia okresu nie mogę iść do pracy bo trzęsę się, mam dreszcze, zimne poty, rzygam. to jakaś masakra. Od razu mówię, że wszystko mam zdrowe. Milion razy sprawdzane. Hormonów brać nie będę bo uszkadzają wątrobę i można dostać zakrzepicy i zatorowości a mi się nie śpieszy jeszcze do chorowania.

Gość gość
za mało bzykania dziewico studentko

Gość gość
Miałam podobnie i miałam infekcje grzybiczną, przy okazji zmieniłam lekarza

Gość gość
pyralgina, a do zmniejszenia krwawienia-ziele krwawnika, polecam krwawienie zmalalo bardzo, nie jest smaczne ale polecam

Gość gość
piertolicie grzyby to by dokuczały na okrągło a ilość krwawienia ma się tak jak pięść do oka ,ból dowodzi bloków które uaktywniają się do niebotycznych rozmiarów w czasie okresu ale wy nawet nie wiecie o czym mówię a co dopiero zaproponować wam że to robię z powodzeniem i trzeba do mnie przyjechać i to naprawię !