Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytaj uważnie

Polecane posty

Gość gość

jesteś nienormalny a twoja narzeczona jest zakłamana debilką, ktora udaje że nie wierzy że jesteś psychopatą, który tyle krzywdy w najgorszym i najokrótniejszym wydaniu uczynił ludziom a jej syn jest takim samym durnym i zakłamanym snobem.

Gość gość
Miał nadzieję, że Martę będzie trzymał na smyczy a okazało się, że ona jest radosna, spokojna i szczęśliwa z nowym facetem, kt ory jest dla nie w sam raz, wpatrzony w nia jak w obrazek, facet musi uważać bo mu swinię podłożą , żeby Marta myślała że ją zdradza i nie kocha.

Gość gość
Zażyj leki schizofreniczko :D

Gość gość
twoje? ale masz je przy sobie, to jak?

Gość gość
Ja nie mam leków ty wariatko bo w odróżnieniu od ciebie jestem normalna, to ty wyjeżdżasz z dziwnymi wątkami:D:D:D

Gość gość
jesteś durnym zboczonym psychopatą o wielorakiej osobowości, więc bez problemu piszesz jako kobieta, wątki są ok, bo jest w nich prawda, twoja rozkraczocha niech poczyta, ale co to zmieni, nic? Znowu powie, ze to jakaś niewydymka napisała, ciekawe o co jej chodzi? Wstyd nie być puszczlską? Patrz jak dobrana narzeczona sie tobie przytrafiła:P Rozkraczocha zakłamana i interesowna i psychopata seksoholik:P

Gość gość
Naprawdę zgłoś się do psychiatry, może da ci coś na uspokojenie.