Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpisujcie nazwy nieuczciwych firm, dłużników. Warto wiedzieć!

Polecane posty

Gość gość

To ja zacznę: PLUS TRADE GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul.HEROSA 18 80-299 GDAŃSK Firma nie płaci i jest dłużnikiem. Zalecam ostrożność w interesach z Plus Trade Group.

Gość gość
Oj, musiałbym usiąść cały wieczór poświęcić żeby spisać hooyow, z ktorymi przyszlo mi sie uzerac. Generalnie Zabki to straszny syf i kombinatorstwo. Jepanie czasem od 6 do 23 bez zadnej zmiany, spoznienia z wyplatami, dodatkowe obowiazki poza umowa.

Gość gość
CEM INSTYTUT BADAŃ RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ SP Z O O (KRS: 0000049466, NIP: 6772133431, REGON: 357126730) ul. Syrokomli 10 30-102 Kraków Firma płaci za 5zł za godzinę, gdzie minimalna krajowa wynosi 10zł. Mógłbym zgłosić to do inspekcji i już by ich zamknęli. Lepiej uważajcie.

Gość gość
MDRINK Sp. z o.o. ul.CZĘSTOCHOWSKA 26 58-100 ŚWIDNICA NIP: 8842761672 Następna, która ma problemy z wypłacalnością. Omijać!

Gość gość
Plus Trade z Gdańska ma problemy z zapłatą za usługi. Firma totalnie niepoważna. Radzę omijać szerokim łukiem i nie podejmować współpracy.

Gość gość
MDRINK ze Świdnicy ma ewidentny problem z płatnościami za usługi. Masakra! Nie polecam

Gość gość
Ta firma z Gdańska Plus Trade jest znana w środowisku dłużników.

Gość gość
PLUS TRADE GROUP Sp. z o.o. Odradzam ! Pani Agnieszka T. za każdym razem zapewnia o przedpłacie i że przelew już wykonany... ( tylko nie może wysłać potwierdzenia przelewu z różnych powodów... ) który oczywiście nigdy nie dociera !

Gość gość
Dlatego radzę omijać Plus Trade szerokim łukiem. Szanujmy swój czas i pieniądze.

Gość gość
RODO !

Gość Oszukana nie do końca
Mariola Olejniczak Gdynia, Kancelaria Ad-Rem. Wyłudza pieniądze, "załatwia" prawnika, który za sprawę bierze na początek 5000zł, jej kolejne tyle. Tak potrafi omotać człowieka, że jest w stanie zabrać mu dom.

Gość gość
MDRINK ze Świdnicy. Wzorowy przykład dłużnika, który nie płaci za zamówione i zrealizowane usługi.

Gość gość
dzień dobry, jestem sprzedawcą dębowych płyt, wysłałem płytę, ale nie dostałem zapłaty, pomóż mi znaleźć adres magazynu lub produkcji PLUS TRADE GROUP.Z góry dzięki.

Gość sukulent
Bez sensu. Skąd mam wiedzieć czy to naprawde c***j co oszukuje czy uczciwa firma którą inny c***j chce wrobic żeby się pozbyć konkurencji?

Gość ramolovsky
Kościół Katolicki jest najlepszą firmą bo od dwóch tysięcy lat handluje czymś co nie istnieje.

Gość wisarion
Albo studia z teologii katolickiej. Temat pracy magisterskiej - Ile szczebli miała drabina która śniła się Jakubowi.

Gość gość
Już wolę taki niż liczyć włosy z brody Allaha.

Gość gość
Na teologii są też normalne przedmioty na przykład języki romańskie które bardzo się przydają bo wszyscy wkuwają głównie angielski.

Gość nieuczciwa First Data

Uwaga firma First Data (ma duży udział w rynku terminali płatniczych) stosuje nieuczciwe zagrania. Przykład: dostarczyła klientowi terminal płatniczy niezgodny ze specyfikacją (menu tylko w języku angielskim i w innym układzie niż w polskiej instrukcji) i po wypowiedzeniu przez klienta umowy i zwrocie terminala w ciągu 14 dni (umowa była zawierana zdalnie) dalej nalicza wysokie opłaty, licząc że zmęczy klienta.
Wyjątkowo paskudne zachowanie, godne nagłośnienia, by ostrzec innych klientów przed nieuczciwością firmy FirstData.