Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obiadeczka95

Ile macie lat i czy musicie placic rodzicom za obiad? Jeśli tak to jle?

Polecane posty

starzy robią łaskę że jeść dają, no ludzie... co to za rodzice którzy każą sobie płacić za jedzenie, co to k'urwa restauracja czy rodzina? bo chyba komuś się coś popier'doliło że żałuje paru ziemniaków i kawałka mięsa własnemu dziecku... może za niedługo za samo ich odwiedzenie i przekroczenie progu ich domu zaczną pobierać opłaty (tzw. "wejściówka") ~ PARANOJA

Gość gość
współczuję rodziców, to naprawdę syf

Gość gość
gość 2017.12.06 mój 19 letni syn skończył ogólniak, nie poszedł nigdzie dalej się uczyć,mam nadzeję że za rok pójdzie, teraz poszedł do pracy, on bardzo marnuje wode -codziennie bierze prysznic ok. ale woda nieraz leci do pół godziny i nie gasi światła za sobą, wiecznie sa o to kłótnie, z pierwszej wypłaty nie chciałam brać ale z drugiej musi sie do tych rachunków dorzucić, niech zobaczy jak to jest, mieszkamy na wsi mamy duży dom i bardzo duże rachunki ,nie wiem ile mu powiedzieć myślałam że 150 zł. i nie jestem zła nie piszcie ze współczujecie mu mamy, nie szanuje innych cieżkiej pracy to musi teraz się dołożyc, podpowiedzcie ile mu powiedzieć -------------no wiec , powiedziałam mu ze ma sie dołozyc a on cos zaczał pyskowac ze nie, że woli sie wyprowadzić niż sie dokładać, a wiadomo ze sie nie wyprowadzi, ma swoj pokój i jeszcze mowi a --co za pokoj tez mam płacić, więcej tematu nie podejmowałam, męzowi tez nie mówiłam, za jakiś czas może cos jeszcze powiem, zobacze czy chociaz takie rzeczy jak szampon, pasta do zebów kupi sam sobie no bo to to musi bo zuzywa tego duzo

Gość gość
Moi dziadkowie uważali, ze to wstyd brać pieniądze od dzieci, rodzice tez. Woleli, żeby dzieci odłożyły sobie pieniądze na start i tak dzięki temu odłożyła pieniądze moja mama i ja tez.

Gość gość
Za darmo mozesz trypla zlapać a za żarcie cza płacić:-P