Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąże zniszczyły nam życie seksualne!

Polecane posty

Gość gość

Czy Wam też? Zaszłam w ciaze rok po roku,w trakcie obu mąż bal się zbliżeń i tak zostało po dzień dzisiejszy mimo tego, ze minęło już trochę czasu. Żadne z nas pierwsze nie podejmuje tematu a jeśli nawet to któres z dzieci zaczyna płakać i tak to się kończy. Odechciewa się wszystkiego. A ja dodatkowo boje się kolejnej ciąży mimo tabletek... ehh. Nie ma to jak seks jak jeszcze nie ma dzieci.

Gość gość
witaj w świecie dorosłych Ja mam 4 dzieci (3 już praktycznie dorosłe), ale z seksu nigdy nie rezygnowaliśmy. Jednak znam przypadek taki, jak Twój. Skończyło się wizytą u seksuologa. Pomogło.

Gość gość
to tylko się cieszyć.... w końcu można odpocząć od głupiego seksu

Gość gość
Odpocząć? Jedni chcą odpoczac a innym brakuje. Ludziom nie dogodzisz:D

Gość gość
u nas tak już po 1 ciąży. Całą ciążę mąż się bał i twraz prawie rok po zero nic ani razu :(

Gość gość
Pewnie ma kochanke

Gość gość
Tu autorka - wiedzialam,ze ktoś napisze o kochance. Nie , niemozliwe z kochanka i jestem tego na 100% pewna. Jak rozmawiamy to mówi mi,ze z dziećmi to już nie to samo. I ma rację,ale nie wierze,ze mu nie brakuje. Ja czekam na jego inicjatywę. Zaczynam zastanawiac się,czy poród, polog nie zniechęcil go do mnie.

Gość gość
Tu autorka- gość z 21.32 a rozmawialiście o tym co jest tego przyczyną? Ja nawet nie potrafię się wyluzować bo w tym momencie seks kojarzy mi się jedynie z ciążą,porodem i kolejnym dzieckiem. Nie wiem czy mi ten strach w końcu minie.

Gość gość
Jak byl przy porodzie to tutaj lezy przyczyna

Gość gość
Ja mam 30 lat i od 5 lat moje libido wynosi minus niewiadomo ile. Maz w moim wieku i ma ogromna potrzebe zawsze i wszedzie -masakra...

Gość gość
ja nie mam potrzeb i jest gitara :)

Gość gość
Nie był ani przy pierwszym ani drugim,bo nie chciałam. Dopiero po godzinie przyjechał na salę poporodowa. Ja sama szybko wróciłam do wygladu sprzed ciąży,wiec przyczyna nie tkwi tez w tym. Po prostu ciaze były jedna po drugiej w niewielkim odstępie czasu i zdążyliśmy się od siebie przez to oddalić. Po porodzie nieprzespane noce,zmęczenie i sprzeczki przez to. I tak sobie na to zaprqcowalismy

Gość gość
Autorka - nawet nie tyle,ze mam potrzebę samego seksu,ale bliskości,czy czułości jak kiedyś. Ale często mam wrażenie, że to już nie wróci. Jak to ktoś napisał "witamy w dorosłym życiu ". Bardzo mi brakuje męża sprzed kilku lat. Teraz nasze rozmowy sprowadzaja się do tematów i dzieciach i co robiliśmy w ciągu dnia. NIC nie robimy wspólnie oprócz zajmowaniem się dziećmi. Wieczorami jak dzieci śpią to siedzimy przed telewizorem i się nie odzywamy albo idziemy spać, oczywiście osobno. Poza tym mąż często narzeka na nasze życie, ale nie stara się robić nic w tym kierunku żeby coś zmienić. Czuje,ze z biegiem czasu jak dzieci będą starsze będzie nam już trudno zmienić ten schemat i będzie coraz gorzej.

Gość gość
A ile teraz dzieci mają i czemu tak rok po roku? Nie kumam akurat tego schematu, ot wtedy są jeszcze dwa maluchy w domu. Ale mysle ze z czasem nie bedzie gorzej tylko lepiej. Będzie spokojniej, dzieci starsze to siły i chęci mogą powrócić. Choć bie wiem czemu nie gadacie o tym. Moj maz po połogu jak bylam to mi sie zwierzyl po prostu jak żonie ze ma taka potrzebę i czy mu pomogę czy ma isc za przeproszeniem zrobić sovie dobrze sam. Bie chciał iść sie masturbowac po katach jak nastolatek tylko pogadalismy. Seks jest wazny w związku. Bardzo. My mamy jedno dziecko. Tak koło jej 2 lat był est w miare luz wieczorami itd .Twraz ma 4 prawie i wieczory i noce mamy dla siebie spokojnie. Więc myslimy o kolejnym dzieciatku bo juz raz wszystko przerobilismy i wiemy juz czego sie spodziewać

Gość gość
A tak.. Ty czekasz na jego ******moze on czeka na Twoj ruch? I tak sobie będziecie czekać az sie ktores znudzi i pojdzie gdzie indziej lub sie pokocicie niepotrzebnie

Gość gość
Jak starsze dziecko miało rok to zaszłam w ciaze. Teraz starsze ma 2lata a młodsze 3 miesiace.

Gość gosc

Autorko ciąże zniszczyły ci życie seksualne ale kolejnej ciąży boisz się nadal. To sie nie trzyma kupy co piszez ?