Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mama 12

Jak wpłyneła na Was ciaża i poród ?

Polecane posty

Gość gość mama 12

Witam wszystkie mamy. Jak zmienilyscie sie po porodzie ? A jakie byłyscie wczesniej? Ja jestem bardzo wrażliwa i placzliwa, boję się że po porodzie sama ze sobą sobie nie poradzę s gdzie jeszcze dziecko . Kolezanka mówi że stała się silniejsza , a ja boję się że mnie rozklei totalnie .

Gość gość
Przede wszystkim jestem bardziej asertywna i przestałam się przejmować p*****lami

Gość gość
Po porodzie jestem w kółko wku......a. Mam już dwulatka i nie mogę się doczekać, aż pójdę do pracy i mam nadzieję, że już nigdy nie będę miała dzieci.

Gość gość
Oprócz 4 rozstepów nie widze zmian. No może poza tym, że podwiązałam jajowody. Nigdy wiecej dzieci..

Gość gość mama 12
Ja boję się depresji poporodowej , tyle teraz tego w koło a ja cały czas mam w sobie nie pokój , wzruszam się łatwo ....

Gość gość
Ja bylam podobna, placzliwa zbyt uczuciowa. Po porodzie jestem rowniez silniejsza. Zmienilam sie na lepsze :)

Gość gość
Powiększyła mi się stopa. Po dwójce dzieci z 39 na 41. Masakra. Teraz to mam kajaki :)

Gość gość mama 12
gość dziś Ja bylam podobna, placzliwa zbyt uczuciowa. Po porodzie jestem rowniez silniejsza. Zmienilam sie na lepsze Xxxxxxxxx Ja martwię się czy mi się nie pogorszy. Czy stać mnie na to by być silniejszą .

Gość gość
Na początku ciąży byłam rozdrażniona, ciągle nerwowa, placzliwa. Teraz już ponad w połowie ciąży, uspokoiłam się, staram się nie reagować zbyt emocjonalnie, panować nad sytuacją. Boję się, że nie będę dobrą mamą po porodzie, że moje dziecko będzie nieznosne.