Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotyka sie z facetem za KASE i on nie chce od niej seksu, tylko przytulanie...

Polecane posty

Gość gość

Znajoma spotyka sie z pewnym facetem co jakis czas, i on placi jej za 2 h z nia spedzone, spora kase, i on chce ja tylko dotykac, calowac, przytulac razem lezec, i on ani razu jeszcze nie dazyl do seksu z nia, nawet ani razu nie zdjal majtek, tylko koszule. Facet jest przystojny 45 lat nie ma zony, nigdy nie mial, mowil ze jest samotnikiem i ze dziwny jest, tak o sobie mowil. Jak to mozliwe ze facet placi kase i nie chce seksu, o co chodzi?

Gość gość
Jak to moziwe?

Gość gość
Po prostu nie zależy mu na seksie a na samej obecności kobiety i za to jej płaci. Jest dziwny jak sam twierdzi więc czemu cie to dziwi? Dziwni ludzie robią dziwne rzeczy.

Gość gość
Ale jak mozna nie chciec seksu? I placic sporo kasy za "tylko przytulanie,"jak w tej cenie moglby miec tez seks, ale z tego nie korzysta. Dziwne.

Gość gość
W ogóle śmieszne jest to, że musi za to płacić ;) Za sex to jeszcze rozumiem, bo niejeden nie ma jak się wyżyć stąd "zakup" usługi, ale co to za przyjemność przytulać kogoś, a potem jeszcze za to płacić? ..

Gość gość
Dziwny facet

Gość gość
Moja znajoma spotyka sie czasami z facetami za kase, ale tamci chca seksu, a ten placi i to za dwie godzinki z nia, i nie uprawia seksu z nia. Powiedziala ze ani razu nawet nie zdjal majtek, nie kierowal jej dloni w kierunku penisa, tylko czasami jej wklada do ciiiipppkki palce, dotyka ja caluje, przytula, ale nie wyciaga penisa. Zastanawiajace jest takie zachowanie i jaka moze byc przyczyna, ciekawy przypadek...

Gość gość
Pięści ją za kasę. To mi zachodzi na fetysz taki, pieści kobiety, a to jak sex czyli płaci za sex.

Gość gość
Za ta cene ktora jej placi w tym moze miec tez seks, ale on nie korzysta tylko chce calowac sie, przytulac, dotykac ja... Bardzo dziwne...

Gość gość
ale dlaczego chodz nie probuje? skoro moze miec problem ze wzwodem

Gość gość
Powiedziala ze troche macala jego Penisa delikatnie przez slipki jak widziala ze byl podniecony, i w tym momencie penis byl jakby pol twardy/pol miekki, I ze raz zamiast penisem to ocieral sie o jej krocze- cipppke, kolanem... masowal cipke niby kolanem, chyba wiecie o czym mowie. To moze na cos wskazywac.

Gość gość
No jak ma próbować skoro powiedzmy ma ten problem?

Gość gość
gość dziś Aha, to nie mam pojęcia o co może chodzić. Niech ona się go o to zapyta.

Gość gość
gość dziś A skad wiesz ze ma problem?

Gość gość
Daj ją do mnie też jej zapłacę ale porządnie przelece A nie jakiś gamon

Gość gość
"gość dziś Pięści ją za kasę. To mi zachodzi na fetysz taki" JAKI Fetysz?

Gość gość
Może się zakochał i chce być delikatny, ale dziwne bo zakochany pewnie chciałby się kochać.. nie wiem.

Gość gość
gość dziś Jestes facetem? wiec dlaczego on ja nie przeleci? Nie dazy do seksu.

Gość gość
On od jakis 5 lat spotyka sie z kobietami za kase...

Gość gość
I to bardzoo spokojny, delikatny wrecz facet.

Gość gość
Może nie umie nie wiem jak to się robi daj mi namiary do tej koleżanki jak on nie chce ja wezmę ..

Gość gość
Kolego wyzej.Facet 45 lat, i nie umie? Prosze Cie...

Gość gość
Do tego jest to facet przystojny, zadbany, i od jakis 5 lat placi kobietom za spotkania, mniej wiecej co miesiac spotyka sie. Wiec ma doswiadczenie z kobietami

Gość gość
gość dziś Może podnieca go podniecanie partnerek bez zakończenia stosunkiem płciowym, coś w stylu sado maso, gdzie jedna ze stron służy drugiej albo kobieta kopie w jajka itp. a facetowi wystarczy tylko to poniżenie.. bez seksu.

Gość gość
Pytala go czy jest ulegly, to odpowiedzial ze nie. Powiedzial ze jest normalny.

Gość gość
I co ze 45lat jak nigdy tego nie robił to nie wiem że trzeba się i partnerkę podaniecic gra wstępną a wtedy wsadzić penisa W cipke I posowac ile się da koleżanko

Gość gość
gość dziś czytaj wyzej "od jakis 5 lat placi kobietom za spotkania, mniej wiecej co miesiac spotyka sie. Wiec ma doswiadczenie z kobietami "

Gość gość
Czytałem ale może się spotyka jak z tą koleżanką przytulić się całować a nigdy nie ********* I nie wiem .. Albo nie chce Ale dziwny jest płaci kasę za Przytulanki itp .. Ja to bym ja rabal ile by się dało ...

Gość gość
Opowiadala ze czasami jak leza w lozku to lubia tak bardzo mocno ja przytulic, ze az jej powietrza zabralko, tak mocno ja przytulil. A kiedy zaczela ocierac sie o jego penisa to powiedzial zeby odpoczela...I przestala polozyla sie obok niego.

Gość gość
gość dziś I robi tak z każdą?: "Powiedziala ze troche macala jego Penisa delikatnie przez slipki jak widziala ze byl podniecony, i w tym momencie penis byl jakby pol twardy/pol miekki, I ze raz zamiast penisem to ocieral sie o jej krocze- cipppke, kolanem... masowal c*pke niby kolanem, chyba wiecie o czym mowie. To moze na cos wskazywac."