Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiedź widma na pytanie wadery

Polecane posty

Gość gość

8Widmo8 2017.12.05 00:09 Wadera. Szczerze ? -wiem że Ty i Mucha macie konta na fejbuku. albo przynajmniej mieliście. Ale bez przesady abym którąś z was szantażował tylko po to aby odpłacić analnemu za krzywdy jakich się dopuścił. Nawet nie chciałoby mi się bawić w takie rzeczy. Analny nie może przeboleć, że rozmawiam z Eve tak jak nie może przeżyć faktu jak przechadzam się po forum i to jest wystarczająca kara dla niego. Co on może...założy mi hejterski temat, poszczurzy z gościa a na koniec upije sie do lustra. A straszył to mnie on jeszcze za SW ale ja się z tego śmieje teraz bo te jego groźby są tyle warte co nic. Uważam go za niegroźnego głupka z zerową skutecznością obecnie, więc nie mam powodów tutaj kogoś podchodzić.

Gość gość
I co to ma do rzeczy? Nie masz innych zmartwień?

Gość wadera69
A nie masz mojej odpowiedzi na tę odpowiedź?

Gość gość
Pamiętacie jeszcze,że to forum o kupie?:classic_cool:

Gość gość
Panienka Eve już się nie odezwie.

Gość gość
wadera nie była nigdy interesującą osobowością ani eve 🖐️

Gość gość
Ale ta projekcja własnej osoby na agenta przez widmo... "niegroźny głupek z zerową skutecznością" :D

Gość gość
widmo ty w ogóle pracujesz? jesz, śpisz, myjesz się, wychodzisz z domu, odwiedzasz lekarza, aptekę? to tylko forum a ty przeżywasz jak Żyd okupację:O idz na maila do czwórki. No chyba że jest na treningu w sexi bieliznie lub u Wolfa :D:D:D

Gość gość
8Widmo8 dziś Bo ty tak chcesz. smiech.gif Ciekawe jeszcze jakich metod dopuścisz sie aby zniechęcić pewnych ludzi do rozmowy ze mną.smiech.gif Ciężko co ? Bo ja z góry wiem jak ty się zachowasz bystrzaku.usmiech.gif x Osoby odpowiedzialne moralnie za swoje postępowanie, niezależnie od tego, że są tu anonimowe, powinny się zastanowić już dawno nad kontaktem z osobą podisującą się 8Widmo. Bez żadnego "nakłaniania" ich do tego. Zwłaszcza w kontekście ostatnich wydarzeń. Pisanie tititi z kimś kto straszy użyciem danych osobowych i próbą niszczenia życia już nie nickom na forum, ale konkretnym osobom, jak mu się zachce ? Przyklaskiwanie osobie, która dopuściła się złamania kilku artykułów kk ? On tę kobietę zapytał, co chce na święta ? ? ? WTF ? :D

Gość gość
Wy naprawdę tym żyjecie? Niedowiary :D :D :D

Gość gość
Niektórzy nawet latami, stąd to ujawnienie danych osobowych.

Gość gość
Pamiętacie jeszcze,że to forum o kupie?:classic_cool: