Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwalibyście?

Polecane posty

Gość gość
Chora sytuacja. Zapewne za kilka lat gdy być może dojdzie do ślubu czy ciąży nagle autora sobie przypomni jaka była głupia że nie słuchała siebie. Najbardziej żal faceta chociaż sam się na to zgodził. Oboje będziecie nieszczęśliwi. Taka sztuczna sytuacja. No ale na szczęście to nie mój związek ani nie mój problem :D powinnaś dorosnąć.

Gość gość
Myslałam o tym i sądzę, że pojawienie się tego faceta po prostu bardziej uświadomiło mi to, czego NIE czuję do swojego faceta.

Gość gość
ile jesteś ze swoim obecnym facetem?

Gość gość
1,5 roku

Gość gość
a wiesz czemu nie chcę ztobą zerwać bo się w tobie zakochał... wiem bo tez nie mogłem pogodzić się z faktem ze była nagle się we mnie odkochała, to nie jest tak że skończysz coś, i wszystko będzie cacy. Któreś z was musi być stanowczy. Licz się z tym że twoj facet będzie cierpiał bardzo bardzo długo, a ty w tym czasie bedziesz ze swoim wymarzonym facetem. Tylko że to wszytko jest chore

Gość gość
1,5 roku to rzeczywiście zerwij z nim... nie jesteś godna z nim być, dorośnij :O

Gość gość
ty nadal dajesz swojemu obecnemu facetowi nadzieje... gdzie wy ludzie żyjecie... i wiesz co ja też bym walczył ,, ale to odpowiedni moment aby kopnąć cię w żyć.

Gość gość
Prawdopodobnie zerwiesz ze swoim chłopakiem, jeśli wciąż będzie Ci on obojętny. Ten drugi facet też może okazać się nikim szczególnym. Jeszcze jesteś młoda i jeszcze możesz spotkać kogoś kogo pokochasz naprawdę. Serca nie oszukasz...

Gość gość
chlopak ma przerabane

Gość gość
zerwij z nim

Gość gość
i ty sie jeszcze pytasz ;/