Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem eskpedientką i zwracam się do was z ogromną prośbą

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli nie stac was na ubrania, to nie właźcie do sklepów aby je przymierzać a potem wychodzić...jak jesteście biedne to nie róbcie zakupów w drogich butikach a idzcie sie ubierajcie w masówce, albo hipermarketach. Potem musimy chodzić i składac na nowo te ubrania, czasami bierzecie za małe rozmiary nie wiadomo po co a najgorsze jest to że u większości z was z chigieną na bakier....to nie jest miłe jak takie brudne ciuchy musze odkładać. Zrozumiałyście? Nie stac was to nie właźcie i nie zawracajcie nam dup!

Gość gość
Chyba od tego tam jesteście???

Gość gość
akurat nie stać pff. a może mi się jednak nie spodobał asortyment, a może nie było rozmiaru,. to po co tam pracujesz jak tak narzekasz co?

Gość gość
Ups! Ktoś tu ma ból d U P y. No to masz problem, zmień pracę bo się do niej nie nadajesz. To prawo klienta wejść i sobie obejrzeć, zmacac, przymierzyć. Ja lubię oglądać i będę wchodziła wszędzie gdzie mi się spodoba. Nic z tym nie zrobisz. Od tego jesteś w sklepie. Także, yyy not sorry i zasuwaj dalej. Mnie to nie obchodzi co sobie myślisz i ze sprzedaż nie jak powinna być "bo wchodzą i wychodzą a nie kupują".

Gość gość
higiena laleczko, nie chigiena

Gość gość
Dlatego jest sklepową :P

Gość gość
że też ktoś się na to nabiera...

Gość gość
Ciebie też nie stać, bo znając życie zarabiasz najniższą i to na umowę zlecenie buhaha . Wielka pani się znalazła. To Twoja praca, żeby przekładać te ciuchy więc nie narzekaj.

Gość gość
szkoda że ciebie intelektualnie nie stać na lepszą pracę, tylko musisz biedaku służyć ludziom i zbierać po nich łachy za marne grosze. Jedyne czego mozesz wymagać to przerwy w pracy na siku.

Gość gość
A ja uwielbiam przewracać sterty sukienek i rozrzucać byle jak gdzie się da. Ekspedientki są po to żeby robiły po mnie porządek. Gdyby nie ja to by były bezrobotne. Ja im daję zajęcie.

Gość gość
dostaję teraz 500 i właśnie stać mnie teraz na takie ciuchy, nie pieprz głupot idiotko

Gość gość
Takie pustaki analfabetki są właśnie od układania szmat.

Gość gość
masz kobieto problem z ortografia i własnie miedzy innymi dlatego jestes od składania ciuchów :D

Gość gość
Provo ale jest coś gorszego Jak przychodzi kobieta rozmiar 40 i na sile próbuje wcisnąć dupsko w rozm 36 :( Takich kobiet jest bardzo duzo . Pracuje w markecie i nie raz koleżanki z odzieżówki musza pomagać komuś ściągać ubranie bo kobieta zaklinowała się :( Brak higieny to już inna sprawa . W przymierzalniach nie raz śmierdzi moczem , potem fujjj TO nie jest śmieszne tylko żałosne .

Skoro nie odpowiada Ci taka praca to po prostu ją zmień autorko :) Powodzenia i dużo uśmiechu życzę :)

Gość gość
Trzeba bylo sie uczyc, to bys teraz brudnych ciuchow nie nosila :)

Gość gość
A co ty myślałaś, że do butiku będą wchodzić tylko paniusie w rozmiarze XS, z metrowymi tipsami i rzęsami, na których pranie można by było wieszać? Myślisz, że wszystkie, które wchodzą do twojego sklepu myją się 10 razy dziennie i codziennie rano wylewają na siebie wiadro perfum? Dziewczyno na jakim ty świecie żyjesz? z choinki się urwalas? Ja pracując kilka lat temu w sklepie liczyłam się z tym, że nie każda klientka będzie czysta i pachnąca, a , że będą też takie, po których będę musiala wietrzyć sklep. Naszym zadaniem jest stać, uśmiechać się i grzecznie doradzać, a następnie sprzątać po klientkach. Co ty myślałaś, że posadzą cię na fotelu i spędzisz na nim 8 h?

Gość gość
Nasze prawo przymierzyć, twój obowiązek sprzątać i tyle w temacie,a jak nie pasi to iżdź dziewczyno do szkoły zmień zawód na lepszy i ty wtedy będziesz też mogła przymierzać i rozrzucać,powodzenia .

Gość gość
Autorko, na tym forum nie otrzymasz milej odpowiedzi, tu sa mamuski ktore uważaja ze im i ich dzieciom wszystko się należy.A pozatym na spacery ida do centrum handlowego bo im się poprostu nudzi,To grube kobiety, czesto zaniedbane, nie mają czasu się nawet umyć i poprostu.......mają brzydki zapach

Gość gość
Dostają teraz 500 plus i myśla ze są lepsze , wiekszośc to tłuste, śmierdzące kwoki.

Gość gość
U nich na bakier z higiena jak u ciebie z poprawna polszczyzną...

Gość gość
Ja jak widzę mamuskę to poprostu nawet nie podchodzę do niej, mają taki dziwny zapach sików....mamy odświerzacze

Gość gość
Niestety, ale muszę się zgodzić z tym iż mają brzydki zapach

Gość gość
No i co ta Twoja prosba nagle spodziewasz sie, ze zmieni? Raczej nie wiele prawda? Cóż, ludzie tacy są i tyle nic nie poradzisz, musisz sie z tym liczyc, ze jest duzo skladania i to sie raczej nie zmieni

Gość gość
Praca ekspedientki musi byc straszna i szczerze wspolczuje bo mnie ludzie wkurzaja juz na codzien, a jakbym miala jeszcze im uslugiwac to by byla masakra. Dobrze ,ze jestem po studiach to mam chociaz prace biurowa

Gość gość
Niektóre po urodzeniu dziecka nie trzymają moczu, więc jak mają pachnieć?