Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cześć tu cynik wczoraj i dzisiaj biegałem i w sobote

Polecane posty

Gość gość

i w nagrodę zrobie sobie grzeszny dzień rozpusty zara ide po banany wode i sobie pozwolę na piwko desperados 7% bo widzialem ostatnio reklame, alkohol to moj wrog odwieczny, ale mocne piwko lubie chvj z trzymaniem linii trzeba też pożyć :classic_cool:

Gość gość
ciekawe czy w sklepie bedzie moja dziewczyna, podoba mi sie jedna lala, ale pewnie zajeta, 3 dni biegalem w ciagu 5 dni i czuje ze cos zrobilem tereaz trzeba to sobie wynagrodzić *.*

Gość gość
skad masz kase na takie drogie piwo jak desperados cieciu dawaj moją kase za karpie !!!!!!!!!!!!

Gość gość
a ja nawet nie wiem czy drogie to piwo czy tanie, po prostu chce sie napic to sie napije, nie wiem ile to piwo, ale 7zl za piwo to nie tak duzo, nawet nie wiem ile kostuje ten desperados.

Gość gość
masz kupic piwo vip w biedronce

Gość gość
juz wiem skad mam, z grania na perkusji, ale to ja mam juz 14 lat doswiadczenia, wiec wiesz :classic_cool:. Stać mnie na wszystko :classic_cool:

Gość gość
czuje sie taki piekny przystojny bogaty i pachnie ode mnie jakimis perfumami nie wiem skad kurtka mi capi perfumami jakimis kurde mac bieganie to moja nowa pasja :classic_cool:. Jak dobrze jest pobiegać o kurde felek