Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Najadlam się dzisiaj

Polecane posty

Gość gość
Zupka chińska jest zdrow ma dużo witamin

Gość gość
a ja jaglane kotlety dwa banany salatka z pomidora to posilek ktory idzie nie w parze z redukcyjn a dieta ale mam to w dvpie bo dzisiaj odwaliłem srogie jak na swoje mozliwosci bieganie i jutro po przebudzeniu też idę, teraz biegam codziennie bo to moja nowa pasja

Gość gość
o boze dziewczyna ktora uzywa słowa "ciul" co za dno... :O

Nie tylko ciul ale także i chuj ;) w sumie to drugie to częściej,bo ciul jest takie troszkę pedalskie jak dla mnie ;)

Gość gość
srałaś dzisiaj scatbella?

gość dziś poza tym proszę mnie nie definiować ani z mężczyznami ani z kobietami. Nie uznaje płci jako tako, na co dzień. Jestem kobietą w świetle prawa, pasuje mi styl kobiecy, ale nic poza tym. Jestem kobietą według Boga, ale to nie powinno już wpływać na to jaki charakter ma dany człowiek itp, jak mówiłam ja mam bardziej męski charakter, ale jestem kobietą. W ciele kobiety czuje się bardzo dobrze. Ale nienawidze jak ktoś przez wgląd na to co mowie- krytykuje mnie i moją płeć!

Gość gość
o k***a co za bełkot .trudno trudno trudno bo i trudno :O

Gość gość
bo skont

Gość gość
jednak lepiej ci wychodzi proszenie o zdjecie twarzy i wklejanie maila scatbella. trudno bo i trudno :O

Gość gość
kogo ta dziewczyna próbuje udawac?? nie da sie tego czytac

Gość gość
ona jest magistrem polonistyki

gość dziś dlaczego się powtarzasz? Płyta Ci się zacięła? CZY może zasób słownictwa nie pozwala, dlatego cytujesz wypowiedzi innych?

Gość gość
ludzie zostawcie swoich psychoterapeutów i nie chodzcie na zadne terapie ani do psychologów mamy scatbelle ktora nam pomoże ;) cieszmy sie

Kogo? Nie muszę nikogo ;) Kato cholero jedna, weź się za swoje zycie, bo aż mi Ciebie zal..

Gość gość
ona jest magistrem dałnaistyki :O

Gość gość
chyba magistrem scata i sraki z buraką :D haha

Gość gość
najlepsze na depresje i złe samopoczucie jest bieganie polecam za darmo a za 100zl ktore idzie na psychologa mozna sobie kupic posilki potreningowe na tydzien czasu

Gość gość
uuu nie wiedziałam że mamy taką ynteligentą osóbke na forum ;)

Nie ;) Jestem osoba która wie czego chce i do tego dąży ;) a Wasza krytyka umacnia mnie tylko w przekonaniu, że podążam dobra droga ;) Kato wyjdź tchórzu z cienia, dla mnie jesteś padalcem żmija , najgorsza podróba człowieka. Przykro mi, że w ogóle rodzą się na tym świecie ludzie tacy jak Ty, bezproduktywni!

Gość gość
wrozbella nie przeklinaj nie bluznij dziecinko bo kato biega robi 7km w mniej niz 30 minut a to sie ceni - cynik

Gość gość
powiedz nam wrozbello kogo to obchodzi, że jestes osobą ktora wie czego chce? nikogo. Przestan sie ośmieszać w koncu.

Gość gość
mnie obchodzi - cynik

Gość gość
srałaś dzisiaj ? ;)

Gość gość
dzisiaj jak biegałem to myślałem o kato i myślałem czy kiedyś pobiegam z nim i wróżbella też będzie biegała i w trójke pojdziemy pobiegać jakiś dystans 10km co ty na to wróżbella :D

Szkoda mi Was - jesteście w moich oczach straceni.. zero jakichkolwiek nadziei na to że wyjdziecie z obecnego stanu, dlatego, że Wam się nawet nie chcę zmienić i ruszyć d**y, żeby powstać z kolan. Poszliście na latwizne- hejtowanie, żeby chociaż mam na moment zrobiło się lepiej ;) ale nie możecie oszukiwać siebie w ten sposób przed dłuższy czas. To powraca poczucie bezradności i tego że jesteście niepotrzebni. Jeszcze raz SZKODA MI WAS i waszych dennych poglądow które ani trochę nie mają się do rzeczywistości.

Gość gość
wrozbella jak tam twoja anakonda ? ;)

Gość gość
wrozbella nie pisz tak ja ruszylem dvpsko i zaczalem biegać ja cie nie hejtuje jestem 100% pozytywny czlowiek i szanuje cie za to ze uprawiasz sport - cynik

Jeśli bronicie kolesia który pieprzy o g*****e, to powiem szczerze zal mi Was.. na szczęście moje środowisko jest "cięte" na takich weirdo jak Wy i skutecznie jest tępione.

Gość gość
wrozbella ale kato jest w holandii i on tu wchodzi raz na tydzien widzisz kato wszedzie jak przemo smakosza to obsesja