Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znudził mi się seks z nim

Polecane posty

Gość gość

Mąż ciągle jak mamy się kochać to chce tylko z rana. Kiedyś mi się to podobało ale teraz to przesada. Od miesiąca jak jest seks to z rana. A mi się zwyczajnie już nie chce bo jest nudne. Wciąż tylko jedna pozycja na łyżeczkę, ani to nie popiesci cyckow ani nie położę cipki, dobrze wie, że uwielbiam całowanie po szyi i uszu ale tego też nie robi, żeby mnie nakręcić. Ściąga majty i od razu chce wyjeżdżać. Mówiłam mu o tym a on nic. Dalej dobiera się z rana, a ja mu odmawiam bo mnie to już znudziło. W ogóle nie dochodzę przez taki seks :(

Gość gość
*miało być nie polize cipki.

Gość q odpowiedzi
To jak mozemy pomoc? Moze ktorys facet z kafe podskoczy do ciebie wieczorem, zebys wreszcie miala inny seks :D

Gość 50 letni prawiczek
rozprawiczysz mnie autorko?

Gość gość
On traktuje cię w z rana jak worek na spermę, każdemu facetowi rano chce się seksu, a że twój ma pod ręką ciebie to sobie używa. Co innego gdyby tobą też się zajął i sprawiał ci przyjemnośc, ale taktując cię w taki sposób tylko cię obraża, nie rozumiem jak możesz się godzić na bycie traktowaną tak przedmiotowo :O Powiedz mu jasno, że jak chce sobie tylko dzięki tobie ulżyć to niech sobie zwali w łazience, a jak ma ochotę się z tobą kochać to niech da znać.

Gość gość
Moze jamie taki seks odpowiada? Chociaż trochę dziwne, że facet nie chce sprawić swojej kobiecie przyjemności i tylko o sobie myśli. Egoistyczne trochę

Gość gość
Dlatego się z nim nie kocham. Nie jestem masturbatorem. Też chcę mieć przyjemność z tego a nie ze on sobie ulży a ja chodzę wQ cały dzień.

Gość gość
To powiedz jasno, że się nie zgadzasz i zrób przerwę od seksu, w czym problem? No chyba że boisz się że jak mu nie dasz to sobie znajdzie inną, ale wtedy co to za związek.

Gość gość
Podaj maila porozmawiamy bez kibiców

Gość gość
Pewnie go nie pociagasz i robi to tylko dla własnej przyjemności.