Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można się rozwiesić z kimś kogo się kogo kocha tylko dlatego, że nie ma

Polecane posty

Gość gość
tak by mnie kochał tak samo bo nie poszłam z nim do łóżka na pierwszej randce. A mieliśmy kiedyś tak że to on mi przez kilka miesięcy odmawiał kocham go tak samo chociaż to był trudny okres dla mojej samooceny chociażby

Gość gość
Tylko jak przypadkiem zachorujesz i nie będziesz w stanie uprawiać seksu np. 2lat to może odejść.

Gość gość
A wy się nie boicie że mąż z braku sexu odejdzie do innej? Taki sam strach. Nigdy nie ma na nic pewnośc***ewna jest tylko śmierć i podatki ja jednak wolę cieszyć się życiem i bliskością z ukochaną osobą

Gość gość
Jak odejdzie to nie jest ciebie wart widać, że był z Tobą dla seksu nie z miłości.

Gość gość
Jeśli się kogoś kocha na serio to się nie odchodzi z powodu braku seksu.

Gość gość
Wszystko wszystkim ale jest jednak różnica między brakiem sexu spowodowanym chorobą a brakiem sexu nie bo nie

Gość gość
Milość z pożądaniem w obie strony jest prawdziwą miłością

Gość gość
Dlatego lepiej zobaczyć jaki kto jest w łóżku przed małżeństwem, bo potem mordęga do końca życia z jakąś kłodą.

Gość gość
Albo impotentem lub egoistą.

Gość gość
miłość bez pożądania jest prawdziwą miłością

Gość gość
jak ona kocha a jest zimna cialem powinna sie zgodzic na kochanke,a najlepiej zeby nic nie wiedziala,dlatego sa zdrady

Gość gość
21.06 jeśli oboje nie mają ochoty to tak, ale jeśli jedno cierpi..a drugie traktuje seks jako nagrode za dobre traktowanie... Może ty po prostu wolisz miłość braterską. Ludzie którym jest ze sobą dobrze, ktorzy się rozumieją i pożądają pragną ze sobą sypiać bo to daje plczucie szcześcia i ogromnej więzi.

Gość gość
jak sie kocha naprawde to brak seksu nie przeszkadza utrudnia zycie ale to nie jest powod

Gość gość
W sumie jak czytam takie rzeczy to trudno się dziwić że faceci zdradzają na potęgę. Kobieta nie chce seksu z niewiadomych przyczyn i dziwi się że chłop idzie szukać dziury. A podobno go kocha... Można nie mieć ochoty, być chorym itp. i wtedy to jest zrozumiałe ale po co wam facet skoro unikacie seksu?

Gość gość
dla kasiory i dla rozmnozenia

Gość gość
Dla większości to jest bardzo wielka przyczyna i zarazem najprostsza „bo nie lubię”

Gość gość
Seks jest jedna ze składniowych miłości. Miłość między kobieta a mężczyzna to nie miłość rodzicielska czy braterska. Seks zbliża ludzi i uzależnia. Jak jest udany seks w związku to rzadko dochodzi do zdrad. Nie ma miłości bez seksu ale jest seks bez miłości.

Gość gość
Normalnie. To nawet nazywa się specjalistycznie i nie bez kozery "małżeński obowiązek", a jeśli małżonek/małżonka nie spełnia go, w oczach sędziego i w ramach prawa jest to podstawą do dosyć szybkiego rozwodu ;)

Gość gość
Skąd się biorą te zaburzenia seksualne Polek? Przecież seks dla kobiet to jest wielka przyjemność, są o wiele bardziej wrażliwe na dotyk niż faceci. To one powinny chcieć seksu na okrągło. Dziwne to wszystko.

Gość gość
10:24 Myślę że dużo wynika z wychowania i z tego co przekazały nam babcie mamy ciotki. Społeczeństwo też inaczej patrzy na sex kobiet i mężczyzn

Gość gość
Problem sie bierze stad,ze kobiety wychodzą za mąż za mężczyzn, którzy są dobrymi mężami, ojcami a nie kochankami. Zazwyczaj ten co jest dobry w łóżku nie jest dobrym materiałem na męża. Po drugie co może wiedzieć o seksie 20latka jak dopiero po 30ce osiąga szczyt swojej seksualności a wtedy okazuje sie, ze małżonek jest z innej planety.