Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie już na samym starcie

Polecane posty

Gość gość
No to skoro ty wiesz, który to już temat z kolei to ile ty czasu tracisz na to forum? Dziennie pojawia się tutaj całe multum pytań...

Gość gość
6-38 mysle.. wystarczy?? skad sie biora tacy ludzie... ja nie moge co za dziady... arogancka... to sie dalej dawaj wkrecac.. co za matoly. wspolczuje..

Gość gość
Współczuć to można jedynie tobie, głupoty i braku znajomosci języka ojczystego

Gość gość
alez mi sie ten podoba... a kim ty jestes zeby mi mowic co mam robic, co mam czytac... ??? pisalam juz, przeszlam troche na emigracji. wiec wiem.. a tobie przeszkadza ktos ze swoim zdaniem i madrzejszy.. czytaj co ona pisze . anie no,,, arogancka jestem.. sorryy kule mam.. czasem wystarczy tylko mozg..

Gość gość
a mnie jezyk chamow nie pociaga.. a ty tak od razu gramatycznie poprawna .. terrorystka jezykowa.. jak argumentow brak to sie na jezyk rzuca... co za tumany agresywne

Gość gość
A ty gdzie na tej emigracji jesteś? Tez w uk?

Gość gość
a ty oprocz ojczystego jakis znasz? bo autorka na obczyznie z nienagannym polskim nawet pracy znalezc nie potrafi.. zalosne..

Gość gość
A czego ty chcesz? Wyzywasz innych od tumanów, dziadów i innych wiec sama nie oczekuj kulturalnego języka ani szacunku

Gość gość
taaaa bo to ino jeden kraj obcy uk..

Gość gość
Najbardziej żałosna to jesteś tutaj ty ujadający piesku

Gość gość
agdzie jest autorka?? tak sobie nas czyta na bezrobociu o 6 rano? dziadostwo w tej polsce.. tumanizm pospolity.. szok..

Gość gość
@06:54 idź i szukaj jej, w końcu taka jesteś wszystko wiedząca

Gość gość
Hej. To jeszcze raz ja, ta arogancka, bez szacunku i ujadajacy piesek ze zlota kula, jasnowidzaca i co tam mi jeszcze ciekawego przypisano. Pisalam te posty i sie niezle ubawilam. Przepraszam obrazonych. Daliscie sie wkrecic, widzicie jak latwo mozna? Uwazajcie, tu i w zyciu na siebie i swoich najblizszych. Dobrego dnia i powodzenia WSZYSTKIM. :)

Gość gość
Pshemo prowo to jesteś ty sam

Gość gość
Ja mam 31 lat i też nie mam pracy. I co z tego ? W Polsce "młodość" kończy się dopiero w wieku 40 lat (bo tyle wynosi mediana wieku w Polsce). Mamy jeszcze trochę czasu, żeby się ogarnąć. A zwłaszcza autorka tematu, bo ma dopiero 27 lat.

Gość gość
Moze i tak, ale jak wyobrazasz sobie szukanie pracy w takim wieku z pustym cv (bez doswiadczenia i wyksztalcenia wyzszego)?

Gość gość
Pismo święte nie nakazuję obowiązku pracy zawodowej kobietom , pozbądźcie się z tego powodu traumy . Natomiast nakazuj***ardzo kategorycznie żyć w małżeństwie zawartym w kościele a niewinność powinna być największą troską kobiety . Jeśli autorka tę najważniejszą sprawę zaniedbała i nie chce się ratować z pomocą wiary to na cóż się przyda wielki majątek i korzystne urzędy ?