Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El tigre

PRACA W HOLANDII POMOŻE KTOŚ?

Polecane posty

Gość El tigre

jak wygląda sytuacja z wyjazdem do pracy do Holandii "od zaraz"? Może mi ktoś polecić jakąś agencję? Jak długo trwa załatwianie formalności? Interesuje mnie opcja z opłaconą podróżą i zakwaterowaniem.

Gość gość
nie ma sensu ci pomagać, po pierwsze dlatego że jesteś peasdą tchórzem i nieodwracalnym przegrywem i nigdy nic nie zrobisz tylko piertolisz marzysz i użalasz się nad sobą, a poza tym matka i tak cie nie puści 🖐️

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
matki El Tigre nie ma już wśród nas :(

Gość gość
kretyn sie boi w polsce do roboty isc, do sklepu sie boi wyjsc czy do urzedu pojechac, wszystkiego sie boi przegryw zalosny nawet wlasnego cienia a jemu sie holandia marzy :D masz ty poczucie humoru frajerze 🖐️

Gość KrisKrox
Ja Ci mogę pomóc w temacie najlepszych dokumentów ;) weż z dokumencikcompl bo maja dobra cene i jakosc, a zagranica sie przydają!

Gość stilelibero
El tigre, nie czytaj bzdur, które ktoś pisze aby tylko pisać. Nie da się tak z marszu wyjechać do Holandii. Przede wszystkim język, znasz choć angielski? Masz zapewnioną pracę? Od tego zaczynasz, jeżeli chcesz w miarę dobrze płatną pracę. Zanim zaczniesz pracować, musisz mieć BSN numer, zgłosić się do obowiązkowego ubezpieczenia itd...Sporo tego. I już na starcie powiem, że znalezienie dobrej agencji graniczy z cudem. Tak jak i znalezienie lokum, jezeli nie chcesz nabijać kabzy agencji..Powiem tak, jeżeli nie znasz kogoś, kto przetarł juz szlak, będziesz mieć pod górkę...

Gość gość
W Opolu jest duzo dobrych agencji.