Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n88n

Dobry wieczór wszystkim miłym Paniom i Pannom. Jestem tu nowy.

Polecane posty

Gość gość
Siemka

Gość gość
Nowy a skąd przyszedłes?

@ gość dziś Nowy a skąd przyszedłes? x Ze specjalistycznego forum motoryzacyjnego. Przemierzam otchłanie internetu w poszukiwaniu ciekawych zaułków. Przycupłem więc chwilowo na Kafeterii.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
n88n, cześć pshemo88, jak się interesujesz szybkimi motorami to zobacz na www.odloty.pl i napisz co sądzisz o tej stronie

Gość gość
Daj namiar na te motoryzacyjne forum chętnie tam pójdę.

@ NAMYSŁÓW Opolsk wojew dziś jak się interesujesz szybkimi motorami to zobacz x Obawiam się, że szybkie motory nie leżą w obszarze mych zainteresowań gdyż nadmierna szybkość na drodze powiatowej zazwyczaj kończy się nieoczekiwanym zostaniem honorowym dawcą organów, a tak się akurat składa, że nie mam w najbliższych planach dołączenia do tego zaszczytnego skądinąd klubu. Pisząc o specjalistycznym forum motoryzacyjnym miałem na myśli raczej kwestie związane ze wskaźnikiem niepowtarzalności ciśnienia wstrysku w silniku wysokoprężnym AD3.152 zasilanym paliwami alternatywnymi w postaci spożywczego oleju rzepakowego. Jeśli Szanowny Pan pomyślał sobie właśnie, iż kpię sobie to jest Pan w błędzie. Diesela da się napędzać normalnymi olejami rzepakowymi, słonecznikowymi i innymi z biedronkowej półki. Poważnie.