Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytykaja mi ze jestem chuda

Polecane posty

Gość gość

Jest mi przykro, bo nie ma dnia żeby ktos mi nie dowalił jaka to ja chuda nie jestem. Ciągle słyszę komentarze ze nie wyglądam kobieco, ze jestem za chuda itd. To oczywiście od kobiet. Faceci z kolei zwracają sie do mnie per chudzinko, kruszynko, mała . Ale żebym jeszcze faktycznie była chuda.... Mam 164 cm wzrostu, wazę 54 kg. Mam małe piersi 34 b, plaski brzuch, ladna pupe i bardzo szczupłe nogi. Nosze rozmiar gora 36, dol zwykle 38 bo mam dosc szerokie biodra. Nie jem słodyczy, fast foodow, oraz nabialu, nie pije słodzonych gazowanych napojów. Każdy uważa ze to dlatego ze niby sie odchudzam, a w rzeczywistości mam nietoleracje laktozy i zespol jelita drażliwego. Musze pilnować co jem bo pozniej naprawde ochoruje każdego batona czy hamburgera. Ale przeciez nie będę wszystkim mówić co mi jest... Żebym faktycznie była jakas anorektyczka, żebym sie głodowała, żebym wazyla te 45 kg... Czy naprawde tylko mi sie wydaje ze moja waga jest normalna?

Gość gość
masz wszystko na swoim miejscu a to tym spaslaczka zal ze nie wygladaja po prostu jak ty

Gość gość
bo kobieta przy tym wzroście powinna ważyć 58-62kg

Gość gość
Nie wyglądasz kobieco bo kobieta przy tym wzroście powinna mieć tłuszczyk na ciele

Gość gość
No to niestety kobieco wyglądać nie będę nigdy, bo tego tłuszczyku nie wyhoduje u siebie. I nie to ze to niemoxliwe, po prostu nie dopuszczę do tego.

Gość gość
Zdążają się knury co wolą spasione lochy ale nie bierz tego do siebie ,50-55 kg to wcale nie mało ,moja żona przy twoim wzroście ma 52kg i jest idealna żadnych wałów albo opon i to się chwali

Gość gość
52kg idealna przy tym wzroście za chuda tyle to mają nastolatki nie prawdziwa kobieta

Gość gość
Niska jesteś to jest wg mnie twoja wada

Gość gość
Mam tak sam wzrost i wage. Gorę nosze 34, dół 36-38, a mimo to nie zaliczam się do anorektyczek, wiec trudno mi uwierzyć, że wyzywają Cię od przesadnych chudzielców. Ja daże do tego, żeby ważyć 50 kg, bo przy takim wzroscie, z taką wagą czułam się najlepiej. Wiadomo, wszystko zalezy od figury, ale nawet BMI nie wskazuje na niedowagę, więc... Widocznie obracasz się wsród grubych raszpl, 160 cm, 80 kg, to dla nich zawsze bedziesz chudzielcem :)

Gość Carycka
Ale kto cie krytykuje? Kolezanki z pracy? Pewnie zazdroszcza. Przyjaciolki? To nie fajnie. Bo grubasce nie mozna nic powiedziec bo moze sie obrazic, ale szczuplej to mozna dowalic, co nie? Ja tez jestem b.szczupla I chcialabym przytyc ale nie wytykam wygladu kolezankom I tez nie pozwalam sobie na dyskusje o moim wygladzie. Jak jakas zyczliwa znajoma wypali z tekstem że jestem za chuda ( tak jakbym nie wiedziala tego) to odpowiadam: "a ty za gruba".

Gość gość
Nie chciałabym być taka mała, bo jeszcze jak jak dziewczyna ma 16 lat z takim wzrostem wygląda jeszcze dobrze ale po 20- tce tak niska kobieta to wyglada jak przekupka z rynku.

Gość gość
Na wzrost nie mamy żadnego wpływu,tylko dzieci w szkole wytykają sie palcami z takich przypadłości, ciesz się swoim drobnym ciałem bo w wieku 40 lat dalej będziesz młodo wygl. A twoje koleżanki -zazdrośnice będą babochlopami albo spaślakami .Każdy chciałby być szczupły ale nie wszyscy potrafią,ci otyli będą sobie słodzić hasłami typu "kochanego ciała nigdy za wiele" itp ale tak naprawdę całe życie będą walczyć z nadwagą,dlatego nie słucha takiego Pier..lenia.

Jestem szczerze zaszokowany, ze ktokolwiek smie Szanownej Pannie czynic uwagi odnosnie wygladu. Jeszcze 100 lat temu taka sytuacja bylaby nie do wyobrazenia, a mezczyzna ktory osmielilby sie czynic przykrosci kobiecie z pewnoscia zostalby wyzwany na pojedynek przez ktoregos dzentelmena z jej otoczenia. Zaluje, ze przyszlo mi zyc w tak tolerancyjnych czasach jak dzisiejsze.