Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana222

Facet o siebie nie dba. Pomocy!

Polecane posty

Gość Zdesperowana222

Jestesmy że sobą 2 lata, mieszkamy daleko od siebie więc nie dużo czasu spędzamy razem, ale za to bardzo dużo rozmawiamy. Mam wrażenie, że te rzeczy nie zaczęły przeszkadzać mi jakoś niedawno, ale tak jakby problem narastał. I teraz jest tego tyle, że nie mogę sobie poradzić. Ale od początku Ostatnio przytył, cały czas mowi że sie odchudza i cos z tym robi. Ale to nie prawda, nie chce ćwiczyć i co i rusz je fasfoody na mieście. Sam mowi, że mu to przeszkadza, ale nic nie robi. Nawet jak poponowalam wspolne ćwiczenia to nic to nie dało. Niby ma jakies zrywu, ale tylko przy sznatażu i tylko na chwilę Ma do skończenia studia, pisanie pracy itp. To nigdy nie może sie za to zabrać, zawsze coś jest ważniejsze i ciekawsze. A czasu coraz mniej. Do fryzjera nie chce chodzić, dla niego najlepiej byłoby jakby ktoś ostrzegł go maszynką i już. Nawet chyba nie specjalnie obchodzi go efekt końcowy, bylebym nie marodziła Dentysta też nie, mimo że bardzo powinien już dawno temu do niego iść. Wiecznie ma problem z kupnem dezodorantu jak mu sie skończy to nie używa dopóki ja mu nie kupię. I wcale mu to nie przeszkadza, bo jak twierdzi używa mydła. Robi bałagan wszędzie obok siebie, rzuca skarpetki na ziemię i spodnie po powrocie do domu. Trzeba mu przypominać zeby sprzątał, bo sam z siebie tego nie zrobi. Chodzi w dziurawej bieliźnie do czasu aż sama jej nie wyrzuce, bo sam tego nie zrobi. Nie wiem co mam myśleć, bo nie jest jakąś fleją, myje sie regularnie i w ogóle. Jak ostatnio wrastał mu paznokieć a palec wyglądał jak czerwona kulka i jakby miał odpaść to też do lekarza nie pójdzie - bo nie. Tak samo jak mówiłam, że niezbyt ładnie pachnie tam na dole, myje sie regularnie więc to musi być coś poważniejszego. To też oczywiście nie. Dlaczego? Bo nie. Kiedy go prosze żeby sie tam ogolił, bo może to coś da to mówi, że to zrobi a potem i tak nic z tego. Nie wiem co mam robić, próbowałam już chyba wszystkiego. Mówiłam, że mi to przeszkadza, mielismy szczere rozmowy, próbowałam jakoś go zachodzić podstępem, prosiłam, szantażowałam, blagalam i płakałam. Większość kończy sie ogromną awanturą, oczywiście po tym wszystkim obiecywał mi, że na pewno wszytko załatwi, ale to nigdy nie dochodziło do skutku. Ostatnio mi powiedział, ze mam sobie poszukać kogoś innego skoro mi sie nie podoba i sugeruje to przy każdej kłótni na tematy powyżej. A oprócz tego płacze, ma napady histerii i wmawia mi, że go nie kocham. Boli mnie to strasznie, ja robie co mogę, a mam wrażenie ze on się nie stara i tylko szuka wymówek. A to przecież chodzi o to zeby obie strony cos od siebie dawały Już nie wiem co mam robić, bardzo chce z nim być i zależy mi na nim, ale to wszystko doprowadza mnie do szału. Prosze pomóżcie

Gość gość
Powiedz ze jak sie nie zmieni to zerwiesz z nim. Albo zacznie biegać, albo rzuci niezdrowe jedzenie. Albo kopa w d**e

Gość gość
Rzuć go bo będzie tylko gorzej. Pewne nawyki się ma albo nie. On będzie jak ferdek.

Gość Zdesperowana222
Ale chodzi o to, że ja nie chce zrywać. Mam nadzieję, że kasy jakieś rozwiązanie. Tylko po prostu nie wiem jakie

Gość gość
To fleja. Tak wynika z opisu. Będziesz musiała go myć.

Gość gość
Co ty widzisz w tym oblechu?

Gość gość
Brudas zostanie brudasem

Gość Zdesperowana222
Nie jest bolesny. Dba o higienę tak jak pisałam wyżej. Oprócz tego jest czuły, miły i mądry. Ale te rzeczy które opisałam doprowadzają mnie do szału

Gość gość
Ja bym mu pokazała ten post, może wtedy sie nad sobą zastanowi!

Gość gość
Ja nie rozumiem, jak można być z taką fleją. Aż strach ogarnia czy nie zarazi czymś paskudnym, Tfuuuuu, bllleeechhh

Gość Zdesperowana222
Błagam Was. Potrzebuje poważnych porad a nie kolejnego gwoździa do trumny :C

Gość gość
Fuj. Dorosłego chłopa nie nauczysz dbania o siebie jeśli sam tego nie chce. A już jakieś dramy, płacze, fochy - ray boskie, widzisz w nm po takich akcjach w ogóle mężczyznę?

Gość gość
Moze na początek sfinalizujcie związek, bo takie cos na odległość to żaden związek.

Gość Zdesperowana222
Wlasnie dlatego, że teraz mamy możliwość spotkania sie częściej wyszły te wszystkie rzeczy. Jakbyśmy cały czas byli na odległość pewnie nigdy bym tego nie zauważyła.

Gość gość
A to nie jest tak że Ty go ciągle o wszystko krytykujesz. Widzicie się rzadko i nie możesz mu spodni na podłodze odpuścić. Ja mojego też golę maszynką po co ma wydawać na fryzjera. Inna sprawa że powinien się myć ale do tego go siłą nie zmusisz

Gość gość
Oblesny jest. Nie wiem jak ty się nie brzydzisz go. Zagroz mu brakiem seksu. Może ostatecznie podziała ale to i tak chore żeby dorosłego chłopa brać sposobem w kwestii higieny. Ble

Gość Zdesperowana222
Jeszcze jeden raz ON MYJE SIE NORMALNIE. Może źle to sformułowałam. Niestety ja maszynką nie potrafię go ogolić, a nawet jesli to tylko na jeża. A przy jego wadze i wyglądzie wyglądał by koszmarnie. I nie chodzi o pieniądze, bo ja fryzjera mogę mu sponsorować, ale oczywiście jak zwykle jest NIE

Gość gość
to musi mieć najmodniejszą fryzurę zlituj się. Mój jest wysoki na nadwagę a mi nie przeszkadza to że ma fryzurę na jeża.To ON ma się w niej dobrze czuć

Gość Zdesperowana222
Ale kiedy on sam mówi, że na jeża to on nie chce. Stąd ten cały problem z fryzjrem. Tak nie chce, do fryzjera nie, długich tez nie. Uwierz mi jakby to bylo tak proste to nie było by problemu

Gość gość
Więc największym problemem jest nadwaga? Fryzjer? To że robi bałagan? Co konkretnie dla Ciebie?

Gość Zdesperowana222
Wszystkie te rzeczy razem. To że ciagle obiecuje i nic z tego nie ma i że nic ze sobą nie robi

Gość gość
Gość jest obleśny. Dziurawe zęby, dziurawe majty i jeszcze niedomyty. Obrzydliwe! Takiemu nawet bym buziaka nie dała, a Ty pewnie chodzisz z nim do lozka. Po jednej nocy posciel do prania. Nie chce dbać o siebie, to niech sobie gorylice poszuka, bo żadna normalna kobieta na niego nie spojrzy. Jesteś desperatka.

Gość gość
Nie liz mu smierdzacego fajfusa bo jeszcze sie syfem zarazisz ,co do reszty jego zachowania typowy facet ..

Gość gość
niewolnica jesteś i boisz się że nie znajdziesz nikogo? Zastanów się

Gość gość
Rzeczywiście jesteś zdesperowana, skoro latasz za zainfekowanym flejtuchem, który w dodatku oświadcza, że jak ci się nie podoba, to masz spadać na drzewo. Co masz zrobić? Olać i popracować nad poczuciem własnej wartości.

Gość gość
Zerwij z tym brudasem