Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam juz sil

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę Was o pomoc. Od jakiegoś roku mam urojenie, a wlasciwie to nei mwiem czy to urojenie czy rzeczywiscie tak jest. Otóż wciaz czuje na sobie wzrok innych osob. Tyle że to nie jest zwykły wzrok, mam wrazenie ze jest taki ironiczny. Mam wrazenie ze kazdy spojrzenie jest wrogie, i ktos w chwili rzucania na mnie wzroku, bardzo zle o mnei mysli. Czasem mam wrazenie ze nawet mnei wysmiewa. To jest okropne. O ile na ulicy nie jest to az tak odczuwalne, tak w szkole nie mogę tego zniesc. Szczegolnie mam wrazenie ze strasze klasy wciaz o mnie rozmawiaja np grupy jakis osob. Popadlam w obsesje i ciagle to kontroluje, a kazde takie spojrzenie analizuję. Mieszkam w malym miescie gdzie kazdy kazdego zna. W miescie niedaleko warszawy, naprawdę małym w ktorym znajddują sie okolo 4 szkoly gimnazjlane, dwa licea oraz zawodowka i technikum w jednym budynku wiec jest to takie przecietne miasto. Ale kazdy kazdego zna. Wciaz mam wrazenie ze są o mnei jakies plotki. MAm wrazenie ze kazdy zle o mnie mysli. Przez to nie mam ochoty uczeszczac do szkoly, wciaz czuje sie oceniana i wysmiewana choc w swoim wieku mam dosc liczne grono znajomych.Jestem uzalezniona od akceptacji Bardzo mi przykro kiedy dowiem sie ze ktos mnie np obgaduje. Czasem odczuwam np ze ktos pokazuje na mnie palcem. Zauwazylam ze moi znajomi nie patrzą na boki czy za siebie, a ja zawsze tak robię gdy przechodzę na hallu szkolnym. Czasem mam wrazenie ze ktos nawet pokazuje na mnie palcem, wciaz o mnie rozmawia. A moze to ja obserwuje tych wszystkich ludzi? Prosze pomozcie bo nie wytrzymuje smutas.gif

Gość gość
Idź do psychologa.

Gość gość
Hehe inni myślą że ty się na nich gapisz, wyluzuj i nie przejmuj się tak. W d***e z tym wszystkim, uśmiech i do przodu.

Gość gość
Wyluzuj

Gość gość
ale zeby tak kazdy sie gapil? dziwne t o jest i nie umiem wyluzowac