Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha i piersi od owulacji.

Polecane posty

Gość gość

Ostatnia miesiączkę miałam 5.11. 11 dnia cyklu byłam na monitoringu i wykazał pęcherzyk 10mm.16 dnia cyklu miałam strasznie mokro w majtkach, śluz jak woda, dosłownie lało się ze mnie ok 1,5h.po kilku dniach piersi robiły się twarde i pojawiło się klucie w brzuchu które trwa do dziś, zwłaszcza jak chodzę, przychodzi tak z 5-6razy w ciągu dnia i trwa z pół minuty. Staramy się o dziecko i jest to nasz pierwszy cykl z clostilbeyt. Cykle mam różne. Test robiłam 5.12 i negatywny. Postanowiłam brać duphaston bo miałam w domu. Od 5.12 biorę po dwie tabletki. Gin mi mówił kiedyś że to nie zaszkodzi dziecku jakbym zaszła. Dziś 7.12 i nie mam okresu, bóle są nadal. Któraś tak miała?

Gość gość
Są 2 wyjścia albo jesteś w ciąży albo to są objawy @ a spóźnia się ze stresu. Kiedys czytałam ze jak po owulacji boli przez cały okres do @ brzuch tzn ze nie doszło do zapłodnienia. Proponuję zrobić test z krwi beta hcg najbardziej wiarygodny. Jak wyjdzie negatywna to udaj się do gina. Byłaś sprawdzić czy po clo pękł Ci wszystkie pęcherzyki? Może powstały torbiele i stąd opóźnienia.

Gość gość
Jeśli mialas cykl z co powinnaś mieć pełen monitoring. Powinnaś iść za 2 dni sprawdzić ile urósł potem czy w ogóle pękł. 33