Gość gość Napisano Grudzień 7, 2017 Witam Was, Chciałabym się podzielić z Wami tym że jest mi po prostu źle z samą sobą..zawsze byłam raczej cichą, spokojną, wrażliwą dziewczyną. Teraz kiedy mam niedawno co skończone 21 lat nadal słyszę w złośliwości od bliskich (chodzi mi o bliską rodzinę - rodzeństwo, czasem rodzice) że jestem cicha, że nic nie potrafię załatwi, że boje się ludzi itp. A to nie prawda! Właściwie coraz bardziej mam wyje**ne w ludzi, po prostu we wszystkich...jak trzeba to się odezwę bo juz za dużo rzeczy i osób mnie wk****a. Boli mnie to jak nie wiem kiedy słyszę tego typu rzeczy. Do tego baaardzo mnie to denerwuje że jestem taka wrażliwa i to aż za bardzo ...bardzo łatwo jest mnie zranić. Wystarczy że coś usłyszę, co mnie zaboli i od razu rycze...a wmawiam sobie że muszę być silna a i tak mi to nie wychodzi - jestem po prostu za słaba.. Ale wiem że muszę być silna i przestać się bać, bo tylko przez to ja jestem nieszczęśliwa. Nawet nie wiecie jak to jest wkur*****ce dla mnie kiedy słysze tego typu rzeczy - że jestem cicha itd . No po prostu nienawidzę ludzi ! Gdyby wszyscy myśleli tak jak na to by było za pięknie.. Dziękuję jeśli ktoś to przeczytał :( chciałam się tylko tym z Wami podzielić . A może ktoś mi coś doradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach