Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jest mi źle

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, Chciałabym się podzielić z Wami tym że jest mi po prostu źle z samą sobą..zawsze byłam raczej cichą, spokojną, wrażliwą dziewczyną. Teraz kiedy mam niedawno co skończone 21 lat nadal słyszę w złośliwości od bliskich (chodzi mi o bliską rodzinę - rodzeństwo, czasem rodzice) że jestem cicha, że nic nie potrafię załatwi, że boje się ludzi itp. A to nie prawda! Właściwie coraz bardziej mam wyje**ne w ludzi, po prostu we wszystkich...jak trzeba to się odezwę bo juz za dużo rzeczy i osób mnie wk****a. Boli mnie to jak nie wiem kiedy słyszę tego typu rzeczy. Do tego baaardzo mnie to denerwuje że jestem taka wrażliwa i to aż za bardzo ...bardzo łatwo jest mnie zranić. Wystarczy że coś usłyszę, co mnie zaboli i od razu rycze...a wmawiam sobie że muszę być silna a i tak mi to nie wychodzi - jestem po prostu za słaba.. Ale wiem że muszę być silna i przestać się bać, bo tylko przez to ja jestem nieszczęśliwa. Nawet nie wiecie jak to jest wkur*****ce dla mnie kiedy słysze tego typu rzeczy - że jestem cicha itd . No po prostu nienawidzę ludzi ! Gdyby wszyscy myśleli tak jak na to by było za pięknie.. Dziękuję jeśli ktoś to przeczytał :( chciałam się tylko tym z Wami podzielić . A może ktoś mi coś doradzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować