Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaję się na partnera. Powody, dla których jestem sam:

Polecane posty

Gość gość

Powody: - mam tylko 175 cm wzrostu, - lubię swoją pracę, nie narzekam, że do niej chodzę, - zarabiam średnio, ani nie mało ani dużo, - dużo czasu poświęcam na swoje hobby - rower, snowboard, narty biegowe, - alkohol - nienawidzę wódki, piję co najwyżej piwo lub wino, - próbuję co drugi dzień biegać, - książki - nie czytam tego, co jest popularne, co wypada, tylko na co mam ochotę, - imprezy - nie mam siły na więcej niż jedno wyjście na imprezę w tygodniu, nie lubię imprez do 4 rano, ponieważ szkoda mi następnego dnia straconego.

Gość gość
Pewnie za mało zarabiasz

Gość gość
Jesteś sam, bo jesteś c**a.

Gość gość
W związku rzeszkadza t6lko punkt 4

Gość gość
mam tylko 175 cm wzrostu,-to nie problem - lubię swoją pracę, nie narzekam, że do niej chodzę, - to tez - zarabiam średnio, ani nie mało ani dużo, - to trz - dużo czasu poświęcam na swoje hobby - rower, snowboard, narty biegowe, - zalezy ile to dużo - alkohol - nienawidzę wódki, piję co najwyżej piwo lub wino,- bardzo dobrze - próbuję co drugi dzień biegać, - bieganie jest niezdrowe - książki - nie czytam tego, co jest popularne, co wypada, tylko na co mam ochotę,-to dobrze - imprezy - nie mam siły na więcej niż jedno wyjście na imprezę w tygodniu, nie lubię imprez do 4 rano, ponieważ szkoda mi następnego dnia straconego.-imprezy to glupota

Gość Carycka
Gratuluje.jestes materialem na meza