Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśl o seksie z mężczyzną mnie brzydzi...

Polecane posty

@ gość wczoraj Jestem 22-letnią dziewczyną. Nigdy jeszcze nie miałam chłopaka i po po prostu czuję ogromne obrzydzenie na samą myśl o seksie z mężczyzną. x Ależ młoda Damo (mogę się do Szanownej Panny zwracać "młoda Damo?") wytłumaczenie tego problemu jest banalnie proste. Młoda Dama po prostu pomyliła samca homo sapiens z mężczyzną. To dość typowy błąd w dzisiejszych czasach. Czasach zdegenerowanych, gdzie zamiast dżentelmenów na ulicach mamy chłoptasiów-pozerów. Prawdziwy mężczyzna, czyli dżentelmen, czuły, delikatny i taktowny, przede wszystkim wpierw się będzie starał o rękę Szanownej Panny, a zdobywszy ją dopiero wtedy Szanowną Pannę oświeci, że to wcale nie bociany przynoszą dzieci. Gdy jednak kolejność jest odwrotna, gdy chłystek w portkach zwany nie wiedzieć czemu "mężczyzną" najpierw kombinuje jakby tu zaroochać (niech mi Szanowna Panna wybaczy nietaktowny zwrot) to ja się wcalę nie dziwię, że Szanowna Panna migreny dostaje na samą myśl o zbliżeniu z takim... hm... menszczyzno. Głowa do góry. Na prawdziwe damy czekają prawdziwi mężczyźni. Szanowna Panna dla takich jest przeznaczona.

Gość gość
n88n Przeciez ona pisze wyraznie ze woli kobiety

@ gość dziś n88n Przeciez ona pisze wyraznie ze woli kobiety x Co...? Ooo... przepraszam, nie doczytałem. W takim razie żegnam Szanowne Panie. Proszę sobie wyobrazić jak kłaniam się sztywno, odwracam się i wychodzę nie obejrzawszy się. Ale przed zamknięciem drzwo radzę Młodej Damie jednak rozejrzeć się za prawdziwym dżentelmenem.