Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne swieta

Polecane posty

Gość gość
wczoraj o pomorze, a skad dokladnie wlasnie wyszlam z kosciolka u mnie jest godzina do tylu..

Gość gość
Najpiękniejsze miasto 3miasta :)

Gość gość
Poznań, wieje, pada...

Gość gość
Ale za to ciepło :)

Gość gość
ciekawe czy jeszcze wroca te lata kiedy to ze sniegu lepilo sie i budowalo rozne rzeczy, narazie pozostaje tylko wspominac..

Gość gość bez nadziei
Czytam to wszystko i jak ja to rozumiem. Zawsze byłem sam (brak drugiej połówki). Pracuje za granicą a teraz mimo że jestem w Polsce u rodziców, widze się z rodzeństwem to jeszcze bardziej czuje się samotnym. Nie mając swojej rodziny coraz mniej mam wspólnych tematów z nimi. Udaje tylko że wszystko jest ok, a tak naprawdę już nie mam na nic siły. PS.. Dlaczego jestem sam, bo nigdy nie wierzyłem i nadal nie wierzę w siebie ze mógłbym komuś się spodobać. A niestety to jest coraz trudniejsze mając 30+. Pozdrawiam.

Gość gość
09:00 kolego, podejrzewam że nie masz pwodów, żeby w siebie nie wierzyc. Być może ktoś wcześniej boleśnie cię skrzywdził i dlatego straciłes wiarę w siebie. Przeczytalam kiedyś mądre zdanie, i dość często sobie powtarzam: "Zaufaj życiu. Człowiek jest silny, tylko o tym nie wie.". Tak i ty nie wiesz na ile cię stać , bo nie dałeś sobie okazji, żeby to sprawdzić. Tak że glowa do góry i będzie ok. Zobaczysz. Powodzenia.

Gość gość
gość bez nadziei dziś Moze jeszcze wszystko przed Toba ;) Glowa do gory Ja mam praktycznie zerowe juz szanse na zalozenie rodziny(30+,ten wiekszy juz,praca za granica,tylko dom i praca,nic poza tym) Zostalam bardzo skrzywdzona kiedys do tego stopnia ze w prawie kazdym facecie widze potwora nie czlowieka..

Gość gość
za oknem u mnie wieje.. chyba spedze dzisiejszy dzien w lozku ;) nie chce mi sie nawet ubierac...

Gość gośćXXXXXXXX
gość dziś uuu a duże masz te łóżko

Gość gość
Ja od wczoraj zalegam w wyrku, ogladam filmy i zajadam sie mandarynkami mniam. Pogoda taka sobie pada szaro buro a w domciu cieplutko. Chcialm isc na rower ale jeżdżę na co dzien wiec sobie teraz dopuszczę. Nie wpuszczam nikogo, nawet najbliższych, udaje ze mnie nie ma w domu hehe.. Święta maja byc magicznym czasem a ja nie mam zamiaru wysluchiwac ich trucia i zaglądania mi po kątach. Nawet nie zrobilam generalnych porządkow

Gość gość
dziś duze, wygodne,w sam raz na spanie, leniuchowanie i cos jeszcze :D

Gość gośćXXXXXXXX
dziś duze, wygodne,w sam raz na spanie, leniuchowanie i cos jeszcze smiech.gif takie duże m ałżenskie 220 na metry ?? take uwielbiam i moige w nim nawet tylko spac

Gość gość
dziś racja, nie ma to jak lozko ;)

Gość gość
dziś pewnie takie najlepsze ;)

Gość gośćXXXXXXXX
to jakie macie te wyrka ??

Gość gość
wyrko jak wyrko ono jedno na mnie czeka ;)

Gość gość
właśnie by się przydało żeby w tym wyrku ktoś na nas czekał mam ochotę sie poprzytulać i wygrzać niczym kocur :)

Gość gośćXXXXXXXX
widzisz zawsze można pokombinowac żeby nie tylko ono czekało

Gość gośćXXXXXXXX
o do przytulania masazu i drapania zawsze jesetm chętnyy i To bardzo

Gość gośćXXXXXXXX
i do takiego przytulania czy masażu jest bardzo odpowiednie duże łóżko

Gość gość
za przygodne znajomosci dziekuj***ardzo.. juz wole sama polezec.. ;)

Gość gośćXXXXXXXX
a kto mowił o przygodnej... to ty tak odebrałas

Gość gość bez nadziei
Nadziei już nie mam, może malutka. Ja też mam tylko praca dom praca. Zastanawiam się czasami po co to wszystko. Ja wiem ze nie ma w związku tylko sielanki. Nawet sylwestra nie mam z kim spędzić. Prawdę mówiąc mógłbym z kuzynem i jego żona pójść do restauracji na bal. Ale po pierwsze czułbym się jak piąte koło u wozu a po drugie to trochę musiałbym się wprosic. Ja się zastanawiam po co w ogóle istnieje. A przyjechałem tylko dlatego żeby nie smuci rodziców. Zamiast się cieszyć świętami to mam większego doła.

Gość gość
mnie też zawsze święta dołowały i zastanawiałem się nad sensem mojej egzystencji ale od ponad roku coś sie zmieniło mam jakoś tak wy...ane na wszystko żyje na luzie śmieje sie ze wszystkiego wręcz strasznie dużo sie śmieje :D żyje dla siebie i korzystam z życia rozwijając swoje zainteresowania nie siedzę bezczynnie nie mogę usiedzieć w miejscu :D .Znajomi często mnie zapraszają na jakieś imprezy ale odmawiam bo nie czuje sie dobrze wśród większej ilości ludzi.

Gość gość
Gosciu bez nadziei musisz wyjsc ze strefy komfortu i otworzyc sie na ludzi, wydarzenia. Przestan zyc dla innych, zyj dla siebie dla tego co sprawia ci radosc co pasjonuje. Wtedy nie bedziesz myslal ani czul ze cos Ci umyka, ze jestes jak 5 kolo. Ja sylwrstra spedzam samotnie w domciu bo lubie sie pobyczyc wyleniuchowac, nie mam ciśnienia na zabawę i szukanie przygod.

Gość gość bez nadziei
Ja kiedyś tak miałem, teraz jest na odwrót od ponad 2 lat. Nic mnie nie cieszy. Próbowałem poznać kogoś przez internet. Ale po tylu porażkach jakie doświadczyłem moja wiara w cokolwiek jest równa zeru. Tego nawet nie da się opisać. Wiem że się uzalam. Ale tylko tu mogę to z siebie wyrzucic.

Gość gość
Mnie sylwester już nie bawi chyba sie już wyszalałem od kilku lat wole iść spać przynajmniej kaca nie ma ;)

Gość gość bez nadziei
Właśnie chyba to będzie najlepsze rozwiązanie jeśli uda mi się szybko usunąć. Bo i z tym mam problemy.

Gość gość
podobno najgorzej jak sie traci wiare i nadzieje w sumie ja mam czasem takie mysli, jednak gdzies tam gleboko wierze ze kiedys poznam wartosciowego faceta ktory by na mnie zaslugiwal, Gosciu bez nadziei - mowiles ze probowales znajomosci przez internet , to co z tymi kobietami bylo nie tak ?? wszystkie byly do niczego ? jestem sama juz kilka lat, moze powinnam wyjechac, zmienic otoczenie, wtedy kogos poznam a tak tu gdzie jestem to juz pewnie sie nic nie zmieni.. .