Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne swieta

Polecane posty

Gość gość
Tylko w przypadku takich mroźniejszych dni mam największy problem z właściwym oddychaniem bo jak założę maskę taką na usta to wdycham wydalany CO2 a to nie jest zdrowe, poza tym szybko robi się mokro a jak bez no to wiadomo, mroźne powietrze może bardzo zaszkodzić ale jakoś sobie radzę.

Gość gość
dziś ja deszczu nie nawidze nigdy sie do niego nie przyzwyczaje jeszcze jak wieje t juz w ogole do bani nosa z domu nie wytykac hahaha

Gość gość
dziś Nie wiesz co tracisz, deszcz oczyszcza powietrze a smog jest bardzo duży w naszym kraju. Ja tam lubię i w deszczu i na mrozie, tylko wichury są dla mnie koszmarne.

Gość gość
dziś juz wole mroz :)

Gość gość
a ja bym lepiej jakąś bzykna.

Gość gość
juz swieta zlecialy... mi minely calkiem dobrze mimo ze w pojedynke ;) dobrej nocy zycze

Gość gość bez nadziei
Też się cieszę że to już koniec, jeszcze jakoś sylwestra przeżyć. I jakieś zajęcie znaleźć do końca urlopu. A później powrót do zajęć.

Gość gość
oj tam, nie ma co sie smutac sa ludzie w gorszej sytuacji..

Gość gość
Czesć laski. Jak tam po świętach?

Gość gość
Spoko, luz i spontan. A co u Ciebie?

Gość gość
Gitara jest!

Gość gość
super ja dzis bylam w pracy, dzionek zlecial jeszcze dwa dni i znowu weekend :) dluzszy

Gość gość
Da się tu jakąś laske poderwać ?.

Gość olaffik
Na mnie dni wolne gdy musze siedzieć w domu źle wpływają nie mogę spać i kręcę sie bez celu jeszcze tylko kilka dni ehh.Najlepiej iść do pracy przynajmniej człowiek jest potem zmęczony i dobrze śpi ;)

Gość gość
dziś nie koniecznie trzeba w domu siedziec :) a jakies hobby ?

Gość gość
Piękna pogoda dziś u mnie, prawie cały dzień słońce świeciło. Ciepło jak na zimową porę roku. Zrobiłam objazd po włościach, klasyczny rekonesans terenu. Ale jak słońce się schowało to zimno brr... dopiero wróciłam z wojaży. Ja po sylwestrze 03.01 wracam do roboty, w piątek muszę tylko skoczyć na chwilkę bo koledzy sobie nie radzą także jest bardzo sympatycznie zresztą robota nie zając nie ucieknie hehe więc mam totalny luz.

Gość gość
Towarzystwo troszkę choruje, ciężko w takiej aurze hobby uskuteczniać.

Gość olaffik
No właśnie plany były ale muszę się podleczyć bo coś mi sie przyplątało mam nadzieje ,że to nie angina :/

Gość gość
Ja uwielbiam mieć wolne ale pewnie dlatego, że bardzo dużo pracuje i nie mam wiele czasu na nic tak normalnie w roku. Nie nudzi mi się w ogóle, no prawie żeby nie było. Teraz postanowiłam wziąć wolne jeszcze za stary ubiegły rok i kolega z działu w taki bardzo niemiły wręcz chamski sposób wytknął mi, że jak nie mam rodziny to wolnego nie powinnam brać bo po co mi, skubaniec jeden. Ma pretensję, że musi za mnie pracować. Ja bym tak współpracownikowi nie powiedziała ale są ludzie i taborety. Sam bierze wolne kiedy chce i inni muszą robić za niego, ma to w nosie ale jak mi teraz szef dał wolne to próbował wymusić na mnie żebym z niego zrezygnowała. Paranoja

Gość gość
Jak boli Cię gardło to płucz sobie olejkiem eukaliptusowym, 5-7 kropli na pół szklanki wody. Daje kopa ale szybko stawia na nogi. Ostatecznie zwykła sól rozpuszczona w wodzie też pomaga.

Gość gość
dziś u mnie to samo, praktycznie tylko praca i praca wiec tez uwielbiam miec wolne :) no wlasnie - co z tego ze jestesmy singlami - to wolne nam sie juz nie nalezy ? mamy zasuwac 24/h , chyba niektorym sie w glowach poprzestawialo

Gość gość
na gardlo do plukania jest tez dobra soda oczyszczona i szalwia ewentualnie kupic cos mocniejszego w sprayu w aptece..

Gość gość
Albo czysta pół litra też stawia na nogi. Ale trzeba wypić odpowiednio wcześnie bo jak już chroba mocno atakuje to może mocno zemdlić o ile da się pić.

Gość gość
A wy lubicie seks?

Gość olaffik
Ja też mam troche zaległego urlopu ale od wiosny przyszłego roku będe częściej brać wolne i jeździć np w góry czy nad wode coś z tego życia trzeba mieć ;) Olejku eukaliptusowego nie mam ale płukałem ciepłą wodą z amolem niestety boli tak że w nocy spać nie mogę poczekam dzień lub dwa i najwyżej po antybiotyk.

Gość olaffik
wódki już nie pije od kilku lat - swoje morze już wypiłem ;) Aktualnie płucze roztworem chmielowym o stężeniu 5,5% :D

Gość gość
To chyba nie ten dział... te od seksu, przejdź na erotyczny ;) Jadą tam z grubej rury

Gość gość
dziś popieram ci z sexem i analem czy jeszcze czyms tam na erotyczny prosze sobie isc..

Gość gość
Rozcieńczony roztwór z granulatem i innym świństwem. Lepsze jest z naturalnej rozlewni ale o takie trudno niestety niemniej smak o niebo lepszy i wątroba lepiej znosi niż te sypane chrzczone coś.

Gość gość
dziś miod manuka , badz miod sosnowy tez dobry na gardziolko zabijaja bakterie i wirusy cytryne tez polecam ;)