Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pasuje wam nowy premier?

Polecane posty

Gość gość

Wyszło szydło z rządu :p będzie lepszy od Beaty? Były doradca Tuska,całe życie robił dla zachodnich banków,w pisie ledwo ponad rok,ale podobno cudotwórca :)

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
wszyscy z koszernego narodu

Gość gość
Najpierw się chwalił nadwyżka w budżecie,a potem się okazało że dziura budżetowa jest większa niż za po,a wystarczy nie kraść powiadali :o

Gość gość
No tak,do Jarka nie pasuje:p

Gość Ja_Dyzio
a mnie szkoda jest Beaty, gryfna dziołcha z Małopolski , tam gdzie wrony zawracają na krawędzi Śląska i Małopolski , twarda i jednocześnie skromna ale z charakterem , czy była za miękka w dzisiejszych czasach Polski , gdzie trzeba zrobić porządek ze 'ścierwami' , które Polki i Polaków okradały na pniu ? - być może teraz do rządzenia Polską będzie potrzebny 'facet' aby twardą ręką porządził i wydał decyzje aby złodziei , bandziorów i innych sędziów oraz prokuratorów wsadzić do pierdla ! ale połączenie 'głównego ekonomisty' Polski z funkcją PREMIERA to nie jest najlepszy pomysł , albo będzie PREMIEREM albo 'głównym ekonomistą' , chyba, że na szachownicy jest schowany KOŃ TROJAŃSKI ! - wszystko jest możliwe

Gość gość
Założę się że B.Sz. będzie kandydować na prezydenta Warszawy. Ale Morawiecki długo nie będzie premierem,on się nie nadaje,facet nijaki.

Gość gość
Szkoda,że Jaro spełniał. Do wiosny byłoby po PiSie.

Gość gość
I co teraz bedzie z programami mieszkanie + i emerytury+?

Gość gość
chce robić lache januszom biznesu i sprowadzić jeszcze milion ukrów :/

Gość gość
Myślę że jest to gwóźdź do trumny PiSu, więc pasuje.

Gość gość
Rano do opozycji krzyczała z mównicy:"za co chcecie mnie odwołac?" Ciekawe czy od prezesa się dowiedziala. Wcale nie było po niej widać że chce zrezygnować,wręcz przeciwnie,ale lojalność wobec pierwszej osoby w państwie wzięła górę. M.M. nie pasuje nawet ich elektoratowi patrząc na komentarze, ludzie liczyli na Jarosława :D