Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieodwzajemniona miłość

Polecane posty

Gość gość

Męczy, zabiera siłę, energię, zdrowie. Jak ja się cieszę, że ten zły okres w mojemu życiu się skończył, okres tęsknoty, bólu, złego humoru. Głowa do góry. Nie chcę kochać bez wzajemności, to nie dla mnie, to był ostatni raz.

Gość gość
Powtarzasz się.

Gość gość
Spoko i tak będę robić cię w bambuko.

Gość gość
23-55 Cieszę się.

Gość gość
23-55 Ostatni. Musi być ostatni

Gość gość
Na tym forum sporo osób tęskni za kimś, czeka , żyje w złudzeniu . Wszystko co trzeba zrobić to zerwać kontakt i minie. I będę to powtarzać. Być może ktoś tak zrobi.

Gość gość
Tam gdzie nas nie chcą, tam powinno się nie "chodzić", taka prawda. Sami siebie skazujecie na takie uczucia. Pora się ogarnąć, kobiety bo życia szkoda na historie rodem z filmów dla tepych nastolatek.

Gość gość
00-17 no właśnie. Dlatego tu piszę, być może ktoś przeczyta i się zastanowi przez chwilę.

Gość gość
No i co ważne, że nie ma żalu do drugiej osoby jeśli nie ma kontaktu. Tylko kontakt lepiej zerwać tak, by nikt nie zauważył.

Gość gość
Poprostu się zastanawiam, na czym polegał mój błąd. Otóż błąd polegał na tym, że : miłość to nie jest poświęcenie ( no bo tak myślałem ), nie ma co . Miłość lub jest, lub nie ma, jak nie ma, to już nie będzie, nie ma co czekać. Jak ktoś mówi nie, to znaczy Nie. Złudzenie - czyli postrzeganie sytuacji inaczej niż jest ( On,Ona nie chce być ze mną, bo...), a tak naprawdę Ona,On poprostu nie chce być ze mną. No i najważniejsze - nic na siłę.Koniecznie wyznać uczucia, jak nic się nie stanie (dać czas drugiej osobie)- to zerwać kontakt. Pozdrawiam. Tak zrobiłem.

Gość gość
albo z tym, który nas bardzo zawiódł, niepokoił swoim zachowaniem, złym nastrojem,ciągłym niezadowoleniem i obciążał nas swoimi nałogami. nie wolno wierzyć, że ktoś jest w stanie dać ci gwiazdkę z nieba bo to utopia.

Gość gość
Najgorzej jak się trafi z deszczu pod rynnę. Człowiek zaczyna się robić zgorzkniały. Nie chcę tego. Ciężko jest bardzo. Raz myślę, że wszystko już dobrze, a tu znowu taki podły humor! Chcę to mieć za sobą.

Gość gość
14-28 czyli lub wszystko, lub nic. I to jest prawidłowe podejście.

Gość gość
jak poznasz kogos innego to ci mnie

Gość gość
jak poznasz kogos innego to ci minie

Gość gość
20-06 już minęło.