Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalaman. Zawsze podejmuje zle decyzje nie mam juz sily dalej zyc.

Polecane posty

Gość gość

Postanowilam zrezygnować z obecnej pracy, to akurat dobra decyzja. Dostalam dwie propozycje, wybralam jedna, wydawala mi sie blizsza, po czym parę osob zaczelo opowiadać, ze ta drufa oferta znacznie lepsza. Dodatkowo sprawdzilam ludzi i faktycznie... :( jestem do bani.

Gość gość
Nie mam po co, odrzucona oferta to praca marzen dla wielu, a ja wybralam cos co malo kto bt chcial ;(

Wybrałaś to co uważałaś za słuszne, ta druga praca mogłaby być dla Ciebie zła. Ciesz się tym co masz, albo poszukaj czegoś jeszcze innego i tyle. ;-)

Gość gość
Myslalam, ze robie slusznie, ale potem zmieniłam zdanie. Od stycznia pojde do roboty, do której nie chcę isc, a ta druga propozycja to bylo cos co dwa razy sie nie zdarza. Juz takiej szansy nie dostane

Gość gość
No to nie ma co rozpamiętywać, czasu nie cofniesz.

Gość gość
Bede sie teraz meczyc w nowej pracy ;( dostalam taka szanse i zmarnowalam. Taka glupia to tylko ja umiem byc.

za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

@ gość dziś Dostalam dwie propozycje, wybralam jedna, wydawala mi sie blizsza, po czym parę osob zaczelo opowiadać, ze ta drufa oferta znacznie lepsza. x Szanowna Autorko, po pierwsze, należy ufać więcej sobie niż innym z tej prostej przyczyny, że otaczający nas świat jest zwyczajnie głupi, co matematycznie udowodniłem w jednym z wcześniejszych swoich tematów. Po drugie, Szanowna Autorka nie zna przyszłości i nie wie jak potoczyłyby się Jej losy w tej drugiej pracy. Może nastąpiłby jakiś toksyczny konflikt? Może złamałaby nogę w drodze do biura? To wszystko jest w sferze dywagacji, gdybań, a przejmowanie się gdybaniami nie ma większego sensu. Po trzecie, nic nie dzieje się przypadkiem. Niewykluczone, że Szanowna Autorka wybrała właśnie tę pracę bo tu znajdzie miłość swego życia? Niekoniecznie w biurze ale może w autobusie? To też są gdybania ale skoro można się martwić gdybaniami to dlaczego i nie cieszyć? Jak Szanowna Autorka widzi - dylemat Szanownej Autorki jest czysto teoretyczny i nie ma sensu przenosić go do rzeczywistego życia.