Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykre że wysyłam gdzies cv oni sie nie odzywają a dalej dają ogłoszenia

Polecane posty

Gość gość

zgłosiłam sie na opiekuna medycznego do placówki która jest niedaleko mojego domu,nie dzwonią a cały czas odświeżają ogłoszenie że poszukują zgłosiłam się jako rejestratorka w taxi ,mam doświadczenie, nie odpowiedzieli a ogłoszenie wkoło podbijają zgłosiłam się do firmy medycznej która poszukuje kobiet przyjmujących wezwania pogotowia prywatnego ,po 5 minutach dostała odpowiedź na maila że moje cv nie przeszło rekrutacji do dalszego etapu i mi dziękują.A mam wykształcenie medyczne i doświadczenie 10 lat przy telefonie,codziennie podbijają ogłoszenie żeby było na pierwszej stronie. Załamka dosłownie, o co im chodzi , na zdjęciu mam przyjemną miłą twarz,nie mam żadnej wady fizycznej czy wymowy. Nie rozumiem ,czy wy wiecie dlaczego tak sie dzieje ?

Gość gość
to światowy spisek

Gość gość
A informacja o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych zawarta była w dokumentach?

Gość gość
Normalnie,mają lepszych. Albo przeciwnie, biora kogoś z mniejszym doświadczeniem,ale np.studentow/emerytów,bo składki mniejsze. Jansie nie raz spotkałam z sytuacją "tu Pani pracowała i tu, ma Pani duże doświadczenie no to za takie pieniądze nie będzie pani pracować". Ano nie będę:). A czasami ogłoszenia dają tylko po to żeby sprawdzić zainteresowanie.

Gość gość
tak,mam napisane w cv,dla doświadczenia zgłosiłam się do dwóch firm w których nie chcę pracować żeby poznać reakcję i oni sie odezwali tzn firma call center która zaprasza emerytów na pokaz jakiś garów i druga firma to też call center sprzedająca kredyty ale ja nie chce się tym zajmować.Oni się odezwali :(

Gość gość
może masz rację, może po prostu zakładają że ja nie będę u nich pracować bo jestem za dobra całkiem możliwa teoria

Gość gość
Oni się odzywają do wszystkich:)

Gość gość
taaaak wiem, te cal centery odzywają sie do wszystkich ale chciałam tylko sprawdzić

Gość gość
Ewentualny pracodawca wychodził z założenia,że po jakimś czasie będę szukała czegos innego, za lepsza kasę. No i miał rację.

Gość gość
nie proponują mi opiekuna medycznego a placówka jest tak blisko mnie że mogłabym pieszo przejść.Może myślą że taka damulka jak ja nie sprawdzi się w tym zawodzie.W końcu trzeba się zajmować chorymi starymi ludźmi

Gość gość
10.09 - po co sie podszywasz pode mnie ?

Gość gość
A jesteś damulka:). Niemniej, coś w tym może być. Uważają,że to co do tej pory robiłaś nijak ma się do tego na co składasz i że sobie nie poradzisz. Albo właśnie będziesz za chwilę szukała i tak czegoś innego,lepszego.

Gość gość
dramat,a nie chcę iść do jakiejś byle jakiej roboty polegającej np na wydzwanianiu do ludzi i proponowanie im odkurzaczy, wizyty na jakies pokazy czy sprzedaż produktów bankowych.Taką robotę znaleźć łatwo i mogę juz w poniedziałek iść ale co z tego :(