Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najprostszym argumentem przeciwko współczesnemu feminizmowi jest taki

Polecane posty

Gość gość

że czy np. w średniowieczu przyjemniej było sobie siedzieć w domu i wykonywać prace domowe czy iść na wojnę jako mięso armatnie.Niemniej jednak rację miały feministki z XIX wieku,że w czasach dobrobytu,anachroniczne jest siedzenie przez kobietę w domu.

Gość gość
bardzo jestem ciekawy co odpowiedziałyby bojowniczki o feminizm w odpowiedzi na pytanie czy przyjemniej było zmywać podłogę w zamkowej kuchni czy wdrapywać się jako mięso armatnie na zamkowe mury

Gość gość
se możesz argumentować :D myślisz że ktoś będzie żył tak jak ty CHCESZ? :D :D :D :D

Gość gość
jestem ostatnią osobą która zmuszałaby kogoś do życia jak ja chcę,bo nie mam zamiaru brać za to odpowiedzialności,wskazuję po prostu jak idiotyczna jest to ideologia,

Gość gość
nawet taką książkę sobie przypomniałem propagandową z PRL o czasach B.Krzywoustego,jak w Niemczech Zachodnich żona pakuje męża na wojnę z Polską,jak martwi się,że przytył i żadna zbroja na niego nie pasuje

Gość gość
i pociesza go,że jak się spocisz to schudniesz,a sama sobie w zameczku została,czekając na wiadomości o łupach