Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno telewizora na co zwracac uwage

Polecane posty

Gość gość

musze kupic telewizor gdyż stary wysiadł i kompletnie nie wiem czym się kierowac przy wyborze nowego?nie mam jakiś większych wymagan gdyż w sumie oglądamy mało ,ale może sa jakies funkcje które warto mieć ?Bardzo proszę o rady.Mysle o czyms w granicy 2000-3000 zł Kiedys ktoś opowaiadał ze ma tv z androidem -czy ma wtedy podobne funkcje do smartfona?

Gość gość
A ile masz lat dziewico studentko ?

Gość gość
Full HD. Smart TV to do Youtube itp. Jeśli nie będziesz korzystać, to nie ma znaczenia.

Gość gość
Zwróć uwagę by działał, jak ekran cały czas czarny to nie kupuj

Gość gość idiotko
Po co ci telewizor za 3tys skoro nie masz większych wymagań co do niego i rzadko oglądasz telewizję? S\r\a\sz pieniędzmi?

Gość prawi 117
wiesz 2000- 3000 to duza roznica w cenie powinnas sie zdecydowac czy to ma być tv za 2 czy 3 tys zl ale moge ci wkleic jakis dobry model .,,.w tej cenie ,.,. http://www.electro.pl/telewizory/telewizor-lg-led-55uj635v,id-827658?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=870883&utm_campaign=2017-12&utm_term=TELEWIZORY&ceneo_spo=true

Gość gość
za 2-3 tys to i 4K kupi z HDRem smart tv i wszystkim praktycznie co potrzebne, kwestia tylko jaki chcesz rozmiar ja ostatnio kupiłem LG 43 cale 4K z tymi wszystkimi tam funkcjami za 2000 i jest świetny ten telewizor i do oglądania tv i do grania na ps4 i do oglądania jutuba ipli netflixa itp świetne kolory, dobre czernie, jestem zadowolony.

Gość gość
Najpierw określ jaka wielkość c***asuje. Do większości mieszkań i pokoi 32 cale wystarczy. Większe są często po prostu za duże. Zacznij od tego.

Gość gość
Najpierw określ jaka wielkość c***asuje. Do większości mieszkań i pokoi 32 cale wystarczy. Większe są często po prostu za duże. Zacznij od tego. xxx chyba do 10-metrowych klitek :D

Gość prawi 117
bzdury 32 cale to sie nadaje najwyzej do kuchni albo do malego pokoju,.. Tak naprawde wazne jest tez z jakiej odleglosci telewizor bedzie ogladany czy z 3 metrów a moze z 4 metrów Jesli 3 metry to wystarczy spokojnie 42 cale w przypadku 4 metrow konieczny jest telewizor 55 albo 60 calowy

Gość gość
Tu autorka stary tv był 32cale teraz raczej myślę o czymś większym ok 47 cali chodzi o to ze dzieci rosną i za rok dwa powiedzą ze mogło być to i to.....syn juz wspomina o ps..Co do ceny to w sumie wiadomo ze im taniej tym lepiej ale nie chce tez jakiegoś szmelcu

Gość gość
Kup w media expercie telewizor może uda Ci się wygrać 750 zł w ankiecie!

Gość Tobek

Myślę, że w takim razie warto abyś również zwrócił/a uwagę na propozycje od producenta Manta, który też ma szeroki wybór ciekawych modeli telewizorów jak m.in model 50LUA28L UHD Smart TV z jakością obrazu 4K i energooszczędnością klasy A. Poza tym jest to typ LED i przekątną aż 50 cali, natomiast cena jest dużo niższa względem konkurencji.