Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rosaline2211

Kto nie lubi swojego szwagra, bratowej?

Polecane posty

Zakładam topik, bo mnie mój szwagier doprowadza do szału. Ciekawa jestem czy tylko ja tak mam. Mieszkam z siostrą i owym szwagrem. Po prostu mam ich dość, wcześniej z siostrą miałam super kontakt, ale przez niego wszystko poszło w p**du. Ona cały czas za nim lata, uczy go, że wszystko poda, ugotuję, posprząta. Twierdzi, że tylko na nim może polegać, a są razem 3 miesiące i tyle też się znają. Jest ślepa i przygłupia. Robi mu drogie prezenty, na które jej nie stać praktycznie. Kiedy przychodzi do domu ma zwykle c*****y humor, a kiedy nagle on przychodzi z pracy od razu odzyskuję go. Jest sztuczna. Nawet nie mogę się zachowywać we własnym domu jak chcę, bo od razu twierdzi, że jestem dziwna. Mieszkanie jest moje i jej na spółkę, szwagier nie ma w nim współudziału. Jak się pokłócimy to zamiast rozwiązać sprawę, dzwoni do rodziców, że się wyprowadzi, a rodzicom zależy żeby na razie została w mieście. Oczywiście mój 'kochany' szwagier też twierdzi, że jestem dziwna, jego matka (która mnie na oczy nie widziała) tak samo. Siostrunia polega tylko na nim i na jego rodzinie, a do naszych rodziców z gębą. Uważam, że w domu mam prawo czuć się swobodnie, to on się tam panoszy. Ja mam 18 lat, siostrunia 20, a szwagier 23. Piszcie jak u was wygląda sytuacja..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować